PREDANÉ - IBA U NÁS! Veľký rodinný dom+bazén+menší dom Trenčianske Stankovce

RADO Reality Vám ponúka na predaj veľký rodinný dom s krásnym pozemkom v obci Trenčianske Stankovce, časť Rozvadze. Na pozemku o rozlohe 1457m² sa nachádza aj samostatný rodinný domček, bazén, vírivka a altánok. Je ideálny pre rodinu s deťmi, prípadne aj starými rodičmi, ktorí majú možnosť bývania v menšom dome s dostatkom súkromia.
Rodinný dom so zastavanou plochou 170m² a úžitkovou plochou 382m² má 2 nadzemné podlažia a suterén, dispozične je veľmi dobre riešený. Rodiný dom má základy z monolitického betónu, s izoláciou proti vode a zemnej vlhkosti. Schodisko je železobetónové s dreveným obložením z dubového masívu. Na 1. NP sa nachádza zádverie, vstupná chodba, vkusne prevedená kuchynská linka s americkou chladničkou, elektrickou varnou doskou s teplovzdušnou rúrou, zabudovanou umývačkou riadu, priestranná obývacia izba s jedálňou a krbom, spálňa, detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Krásnym točitým schodiskom sa dostaneme na 2. NP, kde sa nachádza spálňa spojená s menšou obývačkou, dve detské izby, spálňa, kúpeľňa s rohovou vírivkou a ďalšia kúpeľňa s toaletou, bidetom a sprchovým kútom. Z dvoch obytných izieb je výstup na balkóny. V suteréne domu (1.PP) sa nachádza kotolňa, sauna s kúpeľňou, fitness, WC a skladové priestory.
Bonusom je samostatne stojaci menší rodinný dom vo veľkosti cca 2i bytu (cca 90m²). Je napojený na verejný rozvod vody, el. energie, kanalizácie a plynu. Základy sú z monolitického betónu, s izoláciou proti vode a zemnej vlhkosti.Vstup je priamo do chodby, kde sa nachádza komora a šatník. Z obývacej izby je vstup do kuchyne, spálne a kúpeľne s WC. Z kuchyne je výstup na terasu. Zdrojom vykurovania je plynový kotol zn. Vaillant s ohrevom TÚV a krbová vložka s uzavretým ohniskom.
Oba domy sú napojené na všetky inžinierske siete.
Dokonalý relax poskytuje drevený altánok, prekrytý murovaný bazén s plastovou vaňou ( 9,0 x 4,0 x 1,6) a vírivka. Spevnená plocha je tvorená betónovou dlažbou, ktorá tvorí vstup do rodinného domu z jeho čelnej strany, prístup k menšiemu rodinnému domčeku, okolo bazéna aj rodinného domu.
Za rodinným domom je umiestnená vŕtaná studňa hĺbky 12m s elektrickým čerpadlom. Studňa je využívaná na polievanie záhrady.
Vo dvore je možné zaparkovať 4 autá.
V obci Trenčianske Stankovce sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu základná škola so škôlkou, obecný úrad, potraviny, cukráreň, zdravotné stredisko, pošta a viaceré reštaurácie.
parkovanie
V cene je zahrnuté zariadenie oboch rodinných domov, nábytok, spotrebiče.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/JVdd5hV5vkY?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Ing. Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: +421 948 119 147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie