PREDANÉ - RADO | Dvojgeneračný rodinný dom v Borskom Mikuláši.

RADO Reality vám ponúka na predaj rodinný dom v obci Borský Mikuláš.
Rodinný dom sa skladá s troch podlaží. Podpivničenie celého domu disponuje samostatnou jednotkou na bývanie, prvým podlažím a podkrovím. V podpivničení sa nachádza kotolňa na tuhé palivo (kotol Viadrus), plynový kotol, vodáreň, chodba, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, ohrievač úžitkovej vody a 2 izby.
Na prvom podlaží sa nachádza toaleta, kúpeľňa s ohrievačom úžitkovej vody, jedáleň, komora a 4 izby.
Na podkroví sa nachádza jedna izba s balkónom. Celé podkrovie je pochôdzne a je možnosť dobudovanie ďalších izieb na bývanie.
Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete, disponuje svojou vodárňou a studňou. Keďže je napojený aj na mestský vodovod a za domom je aj studňa s pitnou vodou, je možnosť v prípade odstávky prepnutia úžitkovej vody. Disponuje dvoma ohrievačmi vody, dvoma kúpeľňami. Preto tento rodinný dom môže slúžiť ako dvojgeneračný.
Za Rodinným domom sa nachádza hospodárska budova 18x5m, v ktorej sa nachádza samostatná toaleta, udiareň, uzatvorený altánok, dielne a garáž, ktorá je zo zadnej strany. Výhodou je, že zo zadnej strany ide cesta, preto celý pozemok je priechodný na dve cestné komunikácie.
V dome sa nachádzajú zachovalé parkety, krovy podkrovia sú v dobrom stave s pôvodnou krytinou, strecha je sedlová. Rodinný dom môže poslúžiť ako 2-3 generačný. Na garáži je výklopná brána na dialkové ovládanie. Na pozemku sa nachádza studňa, vinič, ovocné stromy, ako jablone, čerešňa, orech, broskyňa, slivka.
Nakoľko za domom je hospodárska budova s priestranným pozemok s prístupovou asfaltovou cestou a samostatnými vstupnými bránami, je možnosť rozdelenia pozemku a samostatného predaja.
Tento rodinný dom disponuje veľkým potenciálom, využitím pre viacčlennú rodinu, pekným pozemkom s ovocnými stromami.
Vedľa domu sa nachádza miestna pekáreň s chutnými pekárskymi výrobkami. Neďaleko sa nachádzajú nákupné centrá, mäsiarstvo, drogéria, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia, kvetinárstvo, posilňovňa, autobusová stanica, pošta, novinový stánok a rodný dom básnika Jána Hollého z 2. polovice 18. storočia.
Neďaleko rodného domu Jána Hollého sa nachádza i obľúbené vychádzkové miesto básnika „ Ságelská studnička“. Je to Sírny minerálny prameň. Za pozornosť stojí i slamený domček- príklad ľudovej architektúry vyskytujúcej sa v Západoslovenskom kraji. V časti obce Borský Peter stojí najstaršia pamiatka - barokový kostol, zasvätený svätému Petrovi a Pavlovi. Je to jednoloďová stavba zo 14. storočia. V časti obce Borský Mikuláš stojí barokovo-klasicistický kostol zasvätený sv. Mikulášovi, ktorý bol postavený v roku 1636. Na najvyššom bode Záhorskej nížiny ( 296,9 m. n. m.) na pieskovom vŕšku sa nachádza pôvodne pútnické miesto „ Kaplnka Sv. Márie Magdalény“.
Obec je vzdialená od mesta Šaštín-Stráže 5km, od okresného mesta Senica 18km, Malacky 28km, Kúty 11km. Popri obci je vlaková železnica (Kúty – Senica – Trnava) a autobusová doprava všetkými smermi.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie