PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 72 m2, Banská Bystrica

Typ: trojizbový byt
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 72 m²

Realitná kancelária REMAX exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt na ulici Karpatská v Banskej Bystrici, časť Sásová.

Útulný byt je v osobnom vlastníctve a jeho obytná plocha je 72 m2. výhodou sú samostatné, nepriechodné izby a teda dobrá dispozícia. Zo vstupnej chodby sa prechádza do obývacej izby, do kuchyne a do kúpeľne so záchodom. Zo spálne sa vychádza na balkón s podlahovou plochou 2 m2.

Byt sa nachádza na 9. poschodí 12 poschodového bytového domu. Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou. K dispozícii sú dva výťahy, ktoré sa plánujú rekonštruovať budúci rok. K bytu prináleží aj latková pivnica (2,1 m2). Orientácia bytu je na východ a na sever, avšak je veľmi svetlý. Bytový dom je panelový, zateplený a prešiel i čiastočnou rekonštrukciu spoločných priestorov.

V byte boli vymenené okná za plastové, rekonštrukciou prešiel balkón pri úpravách bytového domu, inak je byt v pôvodnom, veľmi udržiavanom stave.

Lokalita je tichá, kompletne vybavená, len pár minút autom od centra mesta a zároveň v bezprostrednej blízkosti prírody s početnými možnosťami na prechádzky, bicykel, bežky, alebo lyže, neďaleko sa nachádza lyžiarske centrum Šachtičky.

Byt je bez tiarch, vysťahovaný a voľný ihneď.

Ak Vás táto ponuka zaujala, obhliadka Vás presvedčí...

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie