PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 85 m2, Nitra

Typ: trojizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 85 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový byt v meste Nitra na ulici Benkova, v spodnej časti sídliska Klokočina.
Byt o výmere 85 m2 má balkón, nachádza sa na 4. poschodí/5 v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s novou strechou, vchodovými dverami, elektrickým vrátnikom, schránkami ...
Dispozične pozostáva: chodba, 3 nepriechodné izby, kuchyňa s elektrickou rúrou a umývačkou riadu, kúpeľňa s vaňou, WC, špajza, zastrešený balkón, pivnica.
Byt má plastové okná so žalúziami, stierky, murované jadro, na chodbe, v kúpeľni a na WC je keramická dlažba, v ostatných miestnostiach je plávajúca podlaha. V spálni a na chodbe sú spolu tri vstavané skrine, vymenené sú aj stupačky i elektroinštalácia v celom byte. Vstupné dvere sú bezpečnostné. K bytu prislúcha latková pivnica. V suteréne bytového domu je umiestnená filtrácia + zmäkčovač pitnej/úžitkovej vody pre celý vchod.
Bytový dom je situovaný v tichej lokalite s množstvom zelene.
V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, nákupné centrum Sandokan, zastávka MHD, poliklinika, pošta ...
Byt je bez tiarch, financovanie je možné i na hypotekárny úver.
Na nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie