PREDANÉ - Na predaj veľký pozemok vhodný na podnikanie v obci Košúty.

Typ: stavebný pozemok
Okres: Galanta
Obec: Košúty

Ponúkame na predaj investičný pozemok s kancelárskou a sociálnou budovou, s tromi skleníkmi a kôlňou, vhodný na podnikateľské účely v Košútoch. Pozemok v tvare L má celkovú výmeru 4968 m2 a lemuje ďalší veľký pozemok typu „C“ (12093m2) ktorý si nový vlastník môže vziať do nájmu za symbolickú sumu od Slov.pozemkového fondu.
Nehnuteľnosť je situovaná vedľa IBV Millenium.
Pozemok má rovinatý ráz, sú dostupné nasledovné inžinierske siete - elektrina, voda, plyn, kanalizácia.
Administratívna budova so soc.zariadením je vhodná aj na podnikanie ako aj na celoročné bývanie má celkovú zastavanú plochu 239 m2. Vykurovanie je plynovými gamatkami.

Dispozičné riešenie: Vstupná miestnosť s kúpeľňou a komorou, kuchyňa, 3 x izba, 2 x toaleta V zadnej časti sa nachádza dvojgaráž s elektrickým pohonom brán a 1miestnosť s toaletou.

Predmetný pozemok je vhodný na ďalšiu bytovú zástavbu. Môže byť využitý aj ako záhradkárstvo, farma ako aj na iné poľnohospodárske účely.
Stavby ktoré sú evidované na parcele: 3 skleníky o rozlohe 319m2, 151m2, 153m2, ďalej kancelárska a soc.budova o rozlohe 239m2, kôlňa 151m2.

Nehnuteľnosť sa predáva za 255.000 EUR s DPH.
Obec Košúty vzdialená len 5km od okresného mesta Galanta disponuje výbornou občianskou vybavenosťou.

V prípade ak Vás táto ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku na tel.č.: 0944 044 055.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie