PREDANÉ - Víkendová chalupa s pozemkom 481m2, Horná Poruba

Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Horná Poruba

RADO Reality Vám ponúka na predaj víkendovú chalupu v obci Horná Poruba, len 8km od mesta Ilava. Na pozemku sa nachádzajú dva domy so zastavanou plochou 90m2 a 55m2 a je postavený na pozemku s rozlohou 481m2. Dom o rozlohe 90m2 je podpivničený a napojený na elektrinu a vodu. Oba domy sú v pôvodnom stave.
Prvý dom so zastavanou plochou 90m2 je obývaný, má dve podlažia. Prvé podlažie pozostáva z predsiene a chodby odkiaľ sa dostanete do samostatnej kúpeľne, obývacej izby, kuchyne, z ktorej sa dostanete do spálne a špajze odkiaľ sa dostanete na povalu. Na hornom podlaží sa nachádza povala, ktorú si môžete prerobiť na obývateľný priestor. Dom je v pôvodnom stave, postavený z tehly, kúrenie a vodu si zohrievate tuhým palivom. V kúpeľni sa nachádza ešte jeden bojler na vodu, ktorým si ju môžete zohrievať počas letných dní, ak chcete ušetriť za kúrenie celého domu. K dispozícii nie je splachovacie WC ale latrína, ktorá sa nachádza na dvore.
Druhý dom so zastavanou plochou 55m2 má dve izby, bez kúpeľne a WC, môže poslúžiť ako záhradný domček alebo po prerobení na menší dom, ak plánujete kúpu domu pre viac generácií.
Za domom sa nachádza šopa a vedľa nej je menšia záhradka na dopestovanie si zeleniny. Za ňou sa nachádza menší výbeh pre sliepky s potokom. V celej obci nie je kanalizácia a plyn.
Dom je vo veľmi tichej lokalite, vhodný pre rodinu alebo poslúži aj ako víkendový dom pre každého, komu chýba príroda, chovanie sliepok a hlavne ticho. Dom je veľmi zachovalý, suchý a obyvateľný. Od centra mesta je vzdialený len 10 minút autom, oproti domu sa nachádza aj zástavka. Parkovacie miesto nie je k domu vyhradené, ale po zbúraní menšieho domu sa uvoľní priestor pre garáž.
Okolie Hornej Poruby je bohaté aj na turistiku ako je vrch Vápeč, vrch Vlčinec, ruiny Košeckého hradu alebo v širšom okolí ako je lyžiarske stredisko Homôlka, Sklársky skanzen či Mojtínska jaskyňa.
Náklady na elektrinu: 30,- mesačne, voda: 40,- ročne + tuhé palivo.
Odporúčam si pozrieť našu 3D prehliadku, kde si môžete detailnejšie pozrieť dvor či povalu.
Link na 3D prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=ATyCu3Hw7Sy
Všetky fotky nájdete na www.radoreality.sk
Bc. Natália Príbelová
RADO Reality Group
Tel: +421 948 103 990
E-mail: pribelova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie