PREDANÉ - ZNÍŽENÁ CENA! Stavebný pozemok vo Veľkej Hradnej, 20 km od Trenčína

RADO Reality Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v pokojnej obci Veľká Hradná, vzdialenej len 20 km od mesta Trenčín.
Predná časť pozemku s výmerou približne 900 m2 je rovinatá, vhodná na výstavbu rodinného domu, zvyšok je mierne svahovitý, ideálny na založenie ovocného sadu. Celková výmera pozemku je 2542 m2. Nachádza sa na ňom starý dom z pálenej hliny, hospodárska budova, romantická studňa, drevená stodola a veľa zelene.
Pozemok leží v strede obce, vedie k nemu asfaltová prístupová cesta. Elektrická prípojka je priamo v dome, taktiež je tu studňa, prípojka plynu je na hranici pozemku.
Obec Veľká Hradná prevádzkuje vlastný celoobecný vodovod, je tu materská škôlka, málotriedna základná škola, potraviny, kultúrny dom, tenisový kurt, ľudová knižnica s bohatým knižničným fondom.
Základná škola s materskou školou, všeobecný lekár pre dospelých, lekáreň, potraviny, pošta, obchody a reštaurácie sú dostupné len v 3 kilometre vzdialenej obci Svinná. Veľká Hradná leží 14 kilometrov od Bánoviec nad Bebravou.
Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
e-mail: info@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie