RADO | 3 izbový rodinný dom v obci Borský Mikuláš.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Cena v RK
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO reality vám ponúka na predaj trojizbový rodinný dom v obci Borský Mikuláš.
Rodinný dom sa nachádza v časti Borský Peter v blízkosti barokového kostola svätého Petra a Pavla.
Pozostáva s troch izieb, predsiene, kúpeľne a komory. S komory je možný výstup do podkrovia, ktoré je v zachovanom stave. Dom je vyvýšený, nakoľko sa pod jeho polovicou nachádza pivnica.
Za domom je menšia hospodárska budova, ktorá má rozlohu 29m2. Na dome sa nachádzajú pôvodné drevené okná a pôvodná pálená strešná krytina. Rodinný dom potrebuje kompletnú rekonštrukciu. Za domom sa nachádza studňa s ručnou pumpou. Je napojený na elektrickú sieť. Na ostatné siete (plyn, vodovod, kanalizácia) je potrebné sa napojiť, no tieto vedú pred domom. Celková výmera pozemku je 546m2, zastavaná plocha aj s hospodárskou budovou je 110m2, obytná plocha je 65m2. Základy domu sú izolované proti vlhkosti, preto nie je potrebné podrezávanie domu. Parkovanie je možné vo dvore, popri dome je prejazd do záhrady. Aj keď rodinný dom potrebuje rekonštrukciu, jeho potenciál je pre šikovného majstra široký.
Nakoľko za domom a hospodárskou budovou je veľký pozemok s prístupovou nespevnenou cestou zo zadnej časti, je možnosť rozdelenia pozemku a samostatného predaja.
V obci Borský Mikuláš sa nachádza rodný dom Jána Hollého z 2. polovice 18. storočia. Neďaleko rodného domu Jána Hollého sa nachádza i obľúbené vychádzkové miesto básnika „ Ságelská studnička“. Je to Sírny minerálny prameň. Za pozornosť stojí i slamený domček- príklad ľudovej architektúry vyskytujúcej sa v Západoslovenskom kraji. V časti obce Borský Peter stojí najstaršia pamiatka - barokový kostol, zasvätený svätému Petrovi a Pavlovi. Je to jednoloďová stavba zo 14. storočia. V časti obce Borský Mikuláš stojí barokovo-klasicistický kostol zasvätený sv. Mikulášovi, ktorý bol postavený v roku 1636. Na najvyššom bode Záhorskej nížiny ( 296,9 m. n. m.) na pieskovom vŕšku sa nachádza pôvodne pútnické miesto „ Kaplnka Sv. Márie Magdalény“.
V obci Borský Mikuláš sa nachádzajú nákupne strediská, dve lekárne, zubný lekár, obvodný lekár, pohostinstvá, materská a detská škôlka, základná škola pre oba stupne, umelecká škola a domov dôchodcov. Obec je vzdialená od mesta Šaštín-Stráže 5km, od okresného mesta Senica 18km, Malacky 28km, Kúty 11km. Popri obci je vlaková železnica (Kúty – Senica – Trnava) a autobusová doprava všetkými smermi.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Dohoda na cene možná.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie