PREDANÉ - Na predaj 4-izbový byt vo výbornej lokalite Prešova

Typ: štvorizbový byt
Okres: Prešov
Obec: Prešov

RADO Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový byt vo výbornej lokalite s názvom Sídlisko III.
Byt o rozlohe 80 m2 je síce bez balkóna ale s dostatočným vnútorným priestorom aj pre početnejšiu rodinu. Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, šatníka, kuchyne, kúpeľne a nakoniec sa tu nachádzajú 3 izby. K bytu prislúcha aj veľká murovaná pivnica ktorá má cca 4 m2.
Nachádza sa na 1. poschodí zo 7 a je po čiastočnej rekonštrukcií ktorá pozostáva z výmeny plastových okien, laminátových podláh, murovaného jadra a je po výmene stúpačiek.
Bytový dom je taktiež po rekonštrukcií čo znamená nové zateplenie, oprava strechy, nové vchodové dvere a upravené spoločné priestory.
Náklady na bývanie vychádzajú približne 190,-€/mesačne na 4 osoby.
Byt sa nachádza na Mukačevskej ulici a poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť na pár metroch. Nachádzajú sa tu potraviny, lekáreň, základná škola, materská škola, reštaurácie a mnoho iných obchodov pre chuť každého človeka.
Igor Rehák
RADO Reality Group
Tel: +421 915 066 860
E-mail: rehak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie