PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 95 m2, Nitra

Typ: štvorizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 95 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový byt v meste Nitra v časti Chrenová na ulici Kozmonautov.
Byt o výmere 95 m2 sa nachádza na 2.poschodí/4 v zateplenom a rekonštruovanom bytovom dome s novou strechou, vchodovými dverami, schránkami ...
Dispozične pozostáva: chodba, 4 izby, piata menšia izba resp. šatník, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou, komora, špajza, WC, balkón, lodžia, murovaná pivnica.
Byt má plastové okná so žalúziami, v obytných miestnostiach sú drevené parkety, v ostatných miestnostiach je dlažba. Jadro je pôvodné, murované. Vymenené sú i stupačky. Byt je určený k rekonštrukcii podľa predstáv nového majiteľa.
V okolí bytového domu sa nachádza množstvo zelene, v blízkosti sú potraviny, lekáreň, základná i materská škola. 10 minút pešo od bytového domu sa nachádza supermarket Lidl, nákupné centrum Lipa a poliklinika.
Byt je bez tiarch, je ihneď voľný k nasťahovaniu.
Na nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie