PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 92 m2, Nitra

Typ: štvorizbový byt
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 92 m²

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4 izbový byt v meste Nitra na ulici Nedbalova, na sídlisku Klokočina.
Byt o výmere 92 m2 sa nachádza sa na 1. poschodí/7 v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome s vymenenou strechou, vchodovými dverami, elektrickým vrátnikom, schránkami ...
Dispozične pozostáva: vstupná chodba, 4 izby, z toho 3 nepriechodné, kuchyňa s elektrickou rúrou, indukčnou varnou doskou a umývačkou, kúpeľňa s vaňou a s WC, technická miestnosť s druhým WC, lodžia, latková pivnica.
Byt má plastové okná so žalúziami, stierky, murované zrekonštruované jadro s novou liatinovou vaňou, v kúpeľni, na chodbe, v kuchyni a na WC je keramická dlažba, v ostatných miestnostiach je plávajúca podlaha, vstupné dvere sú bezpečnostné. V troch izbách a na chodbe je vstavaná skriňa, v obývačke je klimatizácia, menené boli aj stupačky i elektroinštalácia v celom byte. Byt sa predáva aj so zariadením.
V blízkosti bytového domu sa nachádza občianska vybavenosť – školy, škôlky, gymnázium, nákupné centrá Kaufland, Lidl, Billa, zastávka MHD, detské ihriská ...
Na nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát.
Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
V prípade viacerých záujemcov bude nehnuteľnosť predaná najvýhodnejšej ponuke podľa preferencií majiteľa.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie