PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 137 m2, Bratislava - Staré Mesto

Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava I
Obec:
Plocha: 137 m²

Chceli by ste bývať v bratislavskom Starom Meste, iba na skok do centra?
Alebo by ste radi investovali do bytu vo vychytenej lokalite v Bratislave?

Ak áno, realitná kancelária RE/MAX má práve pre vás jedinečnú ponuku!
Krásny a priestranný staromestský 4-izbový mezonet na Pražskej ulici so štedrou rozlohou 137 m2.
Výhodou tohto bytu je jeho atraktívna lokalita. Do centra historického mesta to budete mať len 10 minút pešo, pričom zastávka na autobus i električku sa nachádza priamo pred bytovým domom. Na skok to budete mať aj na železničnú stanicu, takže ekologické cestovanie k vám bude ešte bližšie.
Aj napriek frekventovanej ulici je v byte ticho a aj v čase dopravnej špičky si budete môcť užiť nerušený pokoj a pohodu.

Tento exkluzívny tehlový byt sa nachádza na 4. a 5. poschodí. Na poschodí sú len dva byty, takže o to väčšmi si budete môcť užívať väčšiu intimitu a pohodlie. Jeho jedinou nevýhodou je to, že bytový dom nemá výťah. Avšak to by nemal byť problém, keďže sa v ostatnom čase každý z nás usiluje pohybovať sa najviac, ako je to možné. Práve kvôli tomu je byt vhodný najmä pre mladších ľudí, jednotlivcov i páry, ktorým nebude vadiť každodenná prechádzka po schodoch. Byt je zvlášť vhodný pre tých, ktorí ocenia blízkosť centra Bratislavy, ocenia veľkorysý priestor, majú radi svoj komfort a túžia po nerušenom bývaní v staromestskom prostredí.

Už na prvý pohľad atraktívny a historický bytový dom je zateplený, má zrekonštruovanú fasádu, novú strechu a odpadové potrubie. Príjazdová cesta a priľahlý dvor sú nanovo vydláždené a parkovanie je možné vo dvore pred bytovým domom.

Aj napriek tomu, že bol byt pred ôsmimi rokmi zrekonštruovaný a bola v ňom urobená nová elektroinštalácia, klimatizácia, dnes si pýta rekonštrukciu, v rámci ktorej môžete zrealizovať aj zmenu dispozície. Byt bol doteraz využitý na nájomné bývanie. Každá izba bola prenajímaná samostatne, takže ak sa rozhodnete pre investíciu, môžete ho efektívne využiť a vďaka jeho potenciálu pasívne a štedro zarábať.

Dispozícia bytu pozostáva z prízemia a podkrovia, keďže ide o mezonet. Na prízemí s rozlohou 85,5 m2 sa nachádza chodba, kuchyňa, obývačka, izba a kúpeľňa s vaňou a toaletou. V podkroví s rozlohou 45,3 m2 je izba, átrium, ktoré je vhodné ako pracovňa a kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Výhodou bytu je samostatné kúrenie prostredníctvom plynového kotla a krbu. Z bytu je nádherný výhľad na Slavín či na Hlavnú železničnú stanicu. Celkový dojem elegancie a grácie podčiarkujú vysoké stropy, ktoré opticky zväčšujú miestnosti a dodávajú pocit veľkorysosti bytového priestoru.
Súčasťou bytu je aj pivnica s rozlohou 6 m2, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.

V cene je zahrnutá provízia, zmluvná dokumentácia, správne poplatky a ďalšie náležitosti, ktoré sú uvedené v tejto ponuke. Okrem toho je v cene aj sprostredkovanie hypotekárneho úveru, ktorý vám v spolupráci s hypotekárnou špecialistkou s radosťou zabezpečíme.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie