PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 46 m2, Košice - Staré Mesto

Typ: jednoizbový byt
Okres: Košice I
Obec:
Plocha: 46 m²

Ponúkame na predaj 1,5-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Mestskej časti Košice - Staré Mesto, na ulici Vojenská 1, s celkovou rozlohou 46,63 m2.

Byt je priestranný, slnečný s výhľadom na mesto.
Lokalita, v ktorej sa byt nachádza je veľmi obľúbená a vyhľadávaná. Poloha bytu poskytuje komfort všetkých služieb a rýchly prístup do centra mesta. Nachádza sa v štvrti s vynikajúcou dopravnou dostupnosťou MHD.
Do centra mesta na Hlavnú ulicu, do niektorej z košických univerzít, do nemocnice, do parku, na nákupy do obchodných centier, do divadla, do kina, na plaváreň a iné športoviská, na železničnú a autobusovú stanicu - všade sa dostanete rýchlo, pohodlne aj pešo.

Mestská časť je s plnou občianskou vybavenosťou: školy, škôlky, obchody – potraviny Fresh, Fajne potraviny, obchodné centrum TIP-TOP, pošta, športoviská, reštaurácie, Steel aréna, T-Systems, Cassovar, lekáreň, nemocnica, poliklinika, zdravotné strediská, univerzity, parky.

Základné údaje:
Lokalita: Košice, Kuzmányho sídlisko, Vojenská ulica č. 1
Počet izieb: počet obytných miestností 1,5 a príslušenstvo: kuchyňa, predsieň, presklená loggia, kúpeľňa s WC, komora (kumbál) nachádzajúca sa poschodí priamo pri byte, pivnica
Úžitková plocha: 46,63 m2
Pivnica: áno, na prízemí bytového domu
Poschodie: 7/7
Výťah: áno
Orientácia: juh-západ

Dispozícia bytu:
Z predsiene je vstup dverami do obývacej izby a do kúpeľne. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom, WC, v súčasnosti slúži aj ako práčovňa – je v nej dostatočný priestor aj na umiestnenie práčky. Priestranná predsieň sa dá využiť aj ako šatník doplnením šatníkového nábytku.

Veľká obývacia izba je predelená priečkou, za ktorou je situovaný priestor využívaný ako spálňa. Z obývacej izby je vstup do kuchyne a na veľkú loggiu. Kuchyňa s veľkým oknom je vybavená funkčnou kuchynskou linkou a jedálenským stolom. Veľká presklená loggia s možnosťou otvárania okien vám umožní vychutnať svoju rannú kávu aj v chladnejšom počasí a chráni byt pre nepriaznivými poveternostnými podmienkami (v prípade dažďa, vetra), ako aj pred únikom tepla. Byt je svetlý, slnečný, orientácia juh-západ a umiestnenie na 7. poschodí poskytuje z loggie pekný výhľad na mesto a okolie. K bytu prislúcha praktický kumbál v bezprostrednej blízkosti bytu a pivnica umiestnená v spoločných priestoroch bytového domu na prízemí. Priamo pred obytným domom, v ktorom sa byt nachádza je parkovisko s rezidentskými parkovacími miestami, čo zabezpečí majiteľovi bytu možnosť parkovania.

Popis bytu:
- plastové okná
- WC Geberit, sprchovací kút
- plávajúca podlaha, dlažba

Popis bytového domu:
- zateplený
- elektronický domový vrátnik
- 1 výťah
- parkovisko

Byt je v osobnom vlastníctve, nie je zaťažený žiadnym úverom, voľný, ihneď obývateľný bez nutných väčších investícií.

Video prezentácia:
https://www.youtube.com/watch?v=a2bOzPAaQfA&t=19s

Pri kúpe nehnuteľnosti Vám zabezpečíme profesionálny právny servis až po zápis do katastra nehnuteľností a asistenciu pri prepise, prípadne aj daňové poradenstvo súvisiace s danou nehnuteľnosťou. V prípade potreby financovania kúpy tejto nehnuteľnosti Vám pomôžeme aj s poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania vašej novej nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru

Doplňujúce informácie o nehnuteľnosti Vám poskytne Ing. Miroslav Lukáč na tel. č.: +421 911 201 323, alebo na mailovej adrese: miroslav.lukac@re-max.sk.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie