PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 64 m2, Prievidza

Typ: trojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 64 m²

Ponúkame Vám na predaj svetlý 3-izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii s dobrou dispozíciou. Nachádza sa na ulici M. Gorkého na 3. poschodí, súčasťou tohto bytu je aj lodžia. Celková podlahová výmera bytu je 64 m2. V celom byte boli vymenené pôvodné okná za plastové, ktoré v kuchyni a v spálni disponujú vonkajšími elektrickými žalúziami. Na chodbe sa nachádzajú vstavané skrine s úložným priestorom a noví majitelia určite ocenia aj krb v obývačke.
Dispozícia bytu - pozostáva zo vstupnej chodby s WC a kúpeľňou. Z chodby sa dostanete do obývacej izby, ktorá je orientovaná na juhovýchodnú stranu, vedľa nej sa nachádza samostatná nepriechodná izba, ktorá bola priečkou predelená na dve samostatné izby. Na druhej strane chodby je kuchyňa, ktorá je orientovaná na severozápad.
Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou (celkové zateplenie + výmena stupačiek). Vchod sa udržiava čistý a upravený a parkovanie je dostupné v blízkosti bytového domu. K bytu taktiež prislúcha aj pivnica a kočikáreň v suteréne.
Sídlisko Kopanice je tichá a vyhľadávaná lokalita v Prievidzi s výbornou dostupnosťou a kompletnou občianskou vybavenosťou: obchody, základná škola, materská škola, detské ihriská, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, autobusová zastávka, lesopark.
Zaujala Vás táto ponuka? V prípade otázok, alebo záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať. V cene je zahrnutý kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti, vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad advokátom, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností. Takisto Vám vieme pomôcť s financovaním formou hypotekárneho úveru, pričom Vám zabezpečíme bezplatné hypotekárne poradenstvo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie