PREDANÉ - Predaj bytu (garsónka) 19 m2, Nitra

Typ: garsónka
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Plocha: 19 m²

EXKLUZÍVNE! RE/MAX Vám ponúka na predaj garsónku v Nitre, v mestskej časti Chrenová na ulici Ždiarska 12.Nachádza sa na 3 z 3 poschodí a úžitková plocha je 19 m2.

-BYT-
Byt sa predáva bez zariadenia. Prešiel rekonštrukciou ktorá zahŕňa – radiátory , laminátové podlahy, výmena elektroinštalácie, murované jadro, plastové okná, stierky, maľovka. Náklady na bývanie a energie sú cca 115 Eur mesačne. Orientácia bytu je – JV .
Dispozícia - vstupná chodba, WC spojené s kúpeľňou, izba .

-BYTOVÝ DOM –
Pivnica: áno
Výťah: nie
Rekonštrukcia - zateplená fasáda , strecha, schránky, vchodové dvere na magnetický zámok .

-LOKALITA-
Bytový dom je výnimočný svojou polohou a tichou lokalitou ,v pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ,zástavka mestskej hromadnej dopravy ,potraviny, škola, škôlka, lekár, športovisko tenisové kurty, detské ihrisko. Parkovisko je verejné, bezproblémové .

Jedná sa o družstevný byt ktorý nie je možné financovať hypotekárnym úverom . Anuita je už splatená po prevode členských práv je možné byt prepísať do osobného vlastníctva .

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie