Na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Hviezdoslavov

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
330 000 €
Typ: štvorizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Anna Sládeková
sladekova-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
V spolupráci s investorom ponúkame v obci Hviezdoslavov na predaj novostavbu skolaudovaného rodinného domu. Samostatne stojaci 4 izbový tehlový dom sa nachádza v tichom už zabývanom prostredí.
Dispozícia domu: vstupná chodba, chodba z ktorej sa vchádza do kuchyne s obývačkou a vstupom na terasu, technickej miestnosti, samostatného wc s umývadlom, kúpelky a troch nepriechodných izieb.
Výhodou domu je výborné dispozičné riešenie a úložný priestor pod strechou.
IS: elektrika, mestská voda, kanalizácia, optika
Vykurovanie: tepelné čerpadlo, podlahové teplovodné
Stavba domu: tehla Porotherm PD30, zateplenie 20cm polystyrén, škridla zn. Teran, plastové okná trojsklo U-0,7 Dom sa predáva v stave štandard: - plávajúca podlaha - dlažby - interiérové dvere - kúpeľňa, obklady,  sanita - vaňa, predpríprava sprchový kút, umývadlo, - na bielo vymaľované steny, zásuvky a vypínače, rozvod na internet a TV - sadrokartónový strop - úložný priestor pod strechou - predpríprava alarm, zvonček, elektrické žalúzie - v každej izbe samostatný termostat
- predpríprava na klimatizáciu - vydláždená terasa - prístupový chodník do domu - parkovacie miesta pre 2 autá - oplotenie pozemku z troch strán
- energetický certifikát A1
 
Hviezdoslavov je rozvíjajúca sa obec s občianskou vybavenosťou: potraviny, škola, škôlka, reštaurácie, fitness, kaderníctvo, supermarkety, Billa, COOP Jednota, pekáreň Kvetoslavov, rôzny lokálny dodávatelia, ... Obec má veľmi dobrú cestnú dopravu (blízkosť R7), na rôzne smery, vlakové i autobusové spojenie.
 
- možnosť HÚ
V cene je zahrnutý kompletný právny servis  a poradenstvo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie