PREDANÉ - Predáme útulný dom v obci Stará Kremnička

Typ: rodinný dom
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Stará Kremnička
Plocha: 55 m²

Realitný maklér Eva Ťažká, Dobré reality s.r.o. Vám ponúka na predaj v malebnej obci Stará Kremnička útulný domček obklopený prírodou Kremnických vrchov. Kde bola čiastočná rekonštrukcia, prebehla do roku 2016, strecha, rozvody, okná, dvere, elektrina, voda. Domček je zateplený z dvoch strán. Dom má 2 izby, 1 kuchyňu, 1 wc, 1 kúpeľňu, chodbu, špajzu. Sedlová strecha má škridlovú krytinu, robená v roku 2015, dá sa spraviť podkrovie - 2 izby. Dom má vodu - obecný vodovod, elektrinu, kanalizáciu, možnosť pripojiť sa na plyn. Lokálne vykurovanie na pevné palivo. Malý dvor, predzáhradku. Dom je ihneď voľný, na novo vymaľovaný.
Plocha: úžitková 55m2, pozemku 107m2. Spolu 162m2.
Lokalita: veľmi vyhľadávaná vzhľadom k polohe, prístup na R1 za 1 minútu, kráľovské mesto Kremnica 15 minút, okresné mesto Žiar nad Hronom 8 minút, lyžiarske stredisko Skalka 25 minút, krásna príroda, raj pre hubárov, rybárov, turistov, obec disponuje školou, škôlkou, ihriskami, oddychová zóna, pohostinstvá, obchod, pošta, výborné autobusové spojenie.
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia.

Cena 77 000 €

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie