Stavebný pozemok Beluša - Podhorie!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
85.900,- €
Typ: stavebný pozemok
Okres: Púchov
Obec: Beluša
Realitný maklér:
+421904887338
Ing. Michal Mišovec
misovec@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Beluša - časť Podhorie. Pozemok má pravidelný obdĺžnikový tvar s rozmermi 30 x 24 metrov a výmerou 700 m2. Slnečný pozemok sa nachádza v novovybudovanej časti obce. Na hranici pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete.
Lokalita v ktorej sa pozemok nachádza je v novej, slnečnej, rovinatej časti obce Beluša - Podhorie. V susedstve nájdete množstvo mladých priateľských rodín. Obec sa vyznačuje výbornou dostupnosťou do okolitých miest a obcí - Ladce 3 km, Beluša 4 km, Ilava 9 km, Púchov 11 km, Dubnica nad Váhom 17 km. V blízkych obciach Ladce a Beluša nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: materskú školu, základnú školu, potraviny, kvetinárstvo, pohostinstvá, reštaurácie, autobusové zastávky, kostol, futbalové ihrisko, multifunkčné ihrisko a mnoho iného.
Cena pozemku: 85 900 Eur
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie