Na predaj 1-izbový byt v Košiciach časť Terasa

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
109.000,- €
Typ: jednoizbový byt
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
+421915066860‬
Igor Rehák
rehak@radoreality.sk

RADO Reality Vám ponúka na predaj útulný 1-izbový byt v Košiciach časť Terasa.
Byt má výmeru 33 m2 a disponuje dvoma loggiami spolu o výmere 7,7 m2. Na chodbe bytového domu sa nachádza samostatná miestnosť ktorá slúži ako odkladací priestor prípadne náhrada pivnice a výmera priestoru je 1,7 m2.
Byt sa nachádza na 1. poschodí a má k dispozícií 2 výťahy. Bytový dom je po rekonštrukcií vchodov, výťahov je zateplený a spoločne priestory po renovácií.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2004 ktorá pozostáva z výmeny elektrických rozvodov, kuchynskej linky, murovaného jadra a rekonštrukcie kúpeľne.
Mesačné náklady sú 95,-€/ 1 osoba plus cca 20,-€/ mesačne elektrina.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa postupne dostanete do samostatnej kuchynskej časti ktorá je zariadená, kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom, obývacej izby ktorá je priestranná a bez problémov do izby dokážete umiestniť manželskú posteľ a mať naďalej dostatok priestoru.
Skvelá lokalita bytu dokáže ponúknuť všetko čo človek potrebuje na svoje potreby. Nachádza sa tu základná škola, materská škola, potraviny, lekár, obchodné centrum, rôzne reštaurácie a mnoho iných obchodov.
Igor Rehák
RADO Reality Group
Tel: +421 915 066 860
E-mail: rehak@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie