PREDANÉ - Garsónka na predaj, ul. Stodolova, Liptovský Mikuláš

Typ: garsónka
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 25 m²

Ponúkame Vám na predaj priestrannú garsónku vo vyhľadávanej lokalite mesta Liptovský Mikuláš – ul. Stodolova. Garsónka o výmere 25 m2 sa nachádza na 5/8 poschodí zatepleného bytového domu v krásnom prostredí obklopená zeleňou pri nákupnom centre STOP SHOP. Vďaka orientácii na východ je byt svetlý a slnečný.V rámci kompletnej rekonštrukcie bytu realizovanej v roku 2013 bolo vymenené murované jadro, sanita v kúpeľni, plastové okná, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, obklady, kuchynská linka.Na bytovom dome bola taktiež realizovaná rekonštrukcia: strecha, výťah, vonkajšia fasáda, nové vymaľovanie spoločných priestorov ako aj vchodové dvere na čip.

Mesačné náklady 100 €/ mesiac + internet od spoločnosti IMAFEX 12,- €/mesiac.Správu bytového domu zastrešuje spoločnosť INTEN – EURA s. r. o.Parkovanie verejné pred bytovým domom. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu.

Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s vynikajúcou infraštruktúrou. Lokalita ponúka veľa možností na aktívny šport, relax a množstvo kultúrnych podujatí.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie