PREDANÉ - Predaj komerčného priestoru 550 m2, Banská Bystrica

Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 550 m²

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ V STREDE SLOVENSKA! POLYFUNKČNÝ OBJEKT PO ČIASTOČNEJ REKONŠTRUKCII, S VYNIKAJÚCOU DOPRAVNOU DOSTUPNOSŤOU, OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU A POLOHOU, LEN 1 KM OD CENTRA BANSKEJ BYSTRICE, VHODNÝ PRE OBCHOD, SLUŽBY ČI VÝROBU.
POZOR!MOŽNOSŤ PRENÁJMU CELÉHO OBJEKTU S PREDKUPNÝM PRÁVOM.

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj dvojpodlažnú polyfunkčnú budovu po čiastočnej rekonštrukcii v Banskej Bystrici, na Bellušovej ulici (mestská časť Uhlisko), neďaleko autobusovej stanice (OC Terminal). Nehnuteľnosť je ideálne situovaná na frekventovanej križovatke (smer Horná Mičiná), pár minút od centra mesta.

Celková úžitková plocha stavby je cca 550m2 + 2 terasy o rozlohe 180m2.

Ponúkaný pozemok s bezproblémovým prístupom má celkovú výmeru 1438m2, z toho zastavaná plocha objektu predstavuje cca 500m2 a spevnená parkovacia plocha 380m2.

POPIS:
Stavba bola postavená v 80. rokoch, pričom 2.podlažie prešlo v rokoch 2015-2020 kompletnou rekonštrukciou. Počas poslednej rekonštrukcie v roku 2020 bola 1/3 podlažia (cca 100m2) kompletne prerobená a skolaudovaná. Novozrekonštruované priestory vzhľadom na ich zmenený účel môžu slúžiť ako samostatný veľký 4 izbový byt s terasou alebo 4 samostatné kancelárie s vlastnými sociálnymi zariadeniami.

1.podlažie budovy (suterén)je v pôvodnom no dobrom technickom stave. Okrem skladov a kotolne cca 180m2 zaberajú priestory pôvodne využívané ako nočný bar s tanečným parketom a salónikom. Súčasťou týchto priestorov sú dámske a pánske toalety ako aj jedna toaleta s bezbariérovým prístupom. Do podlažia vedie samostatný bezbariérový prístup od chodníka spred budovy. V dispozícii je aj vstup zadným traktom stavby s využitím výťahu.

Exteriér budovy je kompletne zrekonštruovaný - nová fasáda, okná, dvere, zámková dlažba, nová terasa.

Podľa aktuálneho UPI je možné objekt navýšiť o ďalšie 3-4 podlažia. Možnosť výrazného rozšírenia zastavanej plochy stavby - maximálna miera zastavania pozemku je až 75%. Možnosť prestavby budovy na moderný polyfunkčný objekt poskytujúci obchodné služby.

DISPOZÍCIA:
Komplex je prakticky dispozične riešený, pozostáva z 2 vzájomne prepojených podlaží, pričom súčasťou 1. nadzemného podlažia sú 2 veľké terasy. Jednotlivé podlažia majú vlastné vstupy pre zamestnancov a verejnosť, vlastné sociálne zariadenia, prevádzkové-obchodné priestory, kancelárie a veľa skladových miestností (viac info v pôdorysoch v obrazovej časti inzerátu).

INFRAŠTRUKTÚRA:
Budova je napojená na všetky inžinierske siete. Nové ústredné plynové kúrenie, nová prípojka plynu. Jednotlivé podlažia majú samostatné odberné miesto elektriny.

LOKALITA:
Nehnuteľnosť je situovaná na Bellušovej ulici č. 23 vo vyhľadávanej miestnej časti Uhlisko v Banskej Bystrici. V lokalite sú vybudované všetky inžinierske siete, sieť obchodov, služieb, úradov okresného a krajského formátu, základná škola, materská škola, neďaleko je autobusová stanica, dôležitý železničný uzol, stanovisko taxíkov, zimný štadión, letisko Sliač. Prístupnosť areálu je priamo z hlavnej dopravnej komunikácie Banská Bystrica-Brezno, vjazd je umožnený aj ťažkým nákladným automobilom s návesmi. Poloha objektu je spádová do centra mesta, pešo trvá cesta do centra len 10 minút.

VÝHODY PRE NOVÉHO MAJITEĽA:
-dobrá investičná príležitosť
-vynikajúca geografická poloha, občianska vybavenosť a dopravná dostupnosť
-komplexná infraštruktúra
-potenciál polyfunkčného využitia priestorov na skladové, prevádzkové, výrobné účely v kombinácii s ubytovaním
-výborná poloha v rámci mesta Banská Bystrica
-možnosť nadstavby ďalších podlaží
-ideálne priestory na prenájom – poskytovanie služieb
-možnosť prevádzkovania gastroprevádzky, baru, pivárne

CENA:
477 880 Eur. Poplatky za kompletný servis spoločnosti RE/MAX s garanciou kvality ISO 17024 zahrnuté v cene.
DOHODA NA CENE MOŽNÁ!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie