PREDANÉ - Predaj domu 207 m2, Svätý Jur

Typ: rodinný dom
Okres: Pezinok
Obec: Svätý Jur

Realitná kancelária REMAX ponúka na predaj rodinný dom v radovej zástavbe s garážou a pozemkom v meste Svätý Jur.

Toto starobylé vinohradnícke mestečko, s viac ako 700-ročnou vinohradníckou tradíciou je obklopené vinohradmi na úpätí Malých Karpát. Výborná občianska vybavenosť mesta je samozrejmosťou. Krásna príroda, ktorá obklopuje mesto ponúka veľa rozličných možností príjemného a športového vyžitia, vinohradníctva, vinárstva. Centrum hlavného mesta Bratislava je vzdialené 17 km a okresné mesto Pezinok 7 km.

Rodinný dom je súčasťou radovej zástavby so štrnástimi dvojpodlažnými rodinnými domami, postavených koncom 80-tych rokov, pričom uvedený dom je posledný v rade. Má plochú strechu a je postavený na klasických betónových základoch z pórobetónových tvárnic a pálenej tehly. Čiastočná rekonštrukcia sa dotkla iba interiéru. Podlahy v interiéri sú betónové, pokryté s pvc krytinou, 3 pôvodné drevené okná vystriedali plastové s izolačným dvojsklom, zvyšné sú ešte pôvodné drevené.

Dvojpodlažný rodinný dom je dispozične tvorený nasledovne:
- 1NP s úžitkovou výmerou 109 m2: garáž, závetrie, hala, chodba, schodiskový priestor, práčovňa s toaletou, technická miestnosť a tri izby,
- 2NP s úžitkovou výmerou 98 m2: schodiskový priestor, chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta a štyri izby, pričom jedna je s východom na terasu a pozemok.

Ústredné vykurovanie interiéru je napojené na plynový kotol. Ohrev úžitkovej vody zabezpečuje elektrický ohrievač vody.

Svahovitý pozemok o výmere 749 m2 je delený na relaxačnú časť s terasovým sedením za domom dome a záhradu z ktorej konca sú úžasné výhľady na mesto, vinohrady a Karpaty.

Nehnuteľnosť je napojená na verejný rozvod plynu, vody, elektriny, splašková odpadová voda sa odvádza do verejnej kanalizácie.

CENA: 429 000 €

Vyššie uvedená stavba ako rodinný dom nedisponuje energetickým certifikátom v zmysle zákona č. 555/2005 Z. z. a doplnení v znení zákona č. 300/2012 Z. z. o energetickej hospodárnosti budov.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie