PREDANÉ - Nájom 2i dizajnový byt s výhľadom na hrad - Rezidencia Vinohrady

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

IBA U NÁS! RADO Reality Vám ponúka na prenájom kompletne zariadený 2-izbový byt v novostavbe na kľudnej ulici Tramínová v Trenčíne. Byt o výmere 63 m2 sa nachádza na 3.p. v bytovom dome s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, wc, obývacej izby s kuchyňou a spálne. Súčasťou bytu je balkón, ktorý poskytuje pekný výhľad na Trenčiansky hrad a možnosť relaxácie. Byt je nadštandardne, vkusne a kompletne novo zariadený vrátane zabudovaných spotrebičov ako je chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, umývačka riadov, elektrická rúra, práčka so sušičkou a elektrický krb v obývačke. Zariadenie bytu pozostáva zo vstavanej skrine v chodbe, sedačky a vstavanej knižnice v obývačke, priestrannej kuchynskej linky s barovým pultom a stoličkami. V spálni je vstavaná skriňa a veľká manželská posteľ.
Cena nájmu je vo výške 620,- EUR vrátane energií a internetu (optika).
Pri podpise zmluvy sa hradí jedno mesačné nájomné vopred (620,- EUR) a depozit vo výške dvoch mesačných nájmov (1240,- EUR).
Lokalita Zlatovce sa vyznačuje výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou do centra Trenčína. V blízkosti sa nachádzajú obchody, detské ihrisko hneď pri bytovke, MHD zástavky, reštaurácia Bosco, základná a materská škola a mnoho iného.
Ing. Nikola Barteková
RADO Reality Group
Tel.: +421905340680
bartekova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo a vyhotovenie nájomných zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie