PREDANÉ - Predaj chaty 60 m2, Košice - Myslava

Typ: nezaradený priestor
Okres: Košice II
Obec:

Ivan Hamráček z realitnej kancelárie RE/MAX GOOD4U Košice vám ponúka na predaj rozostavaný nízko energetický dom v mestskej časti Košíc Myslava - Girbeš. Ak hľadáte miesto na víkendový oddych alebo celoročné bývanie kde budete v absolútnom kontakte s prírodou, ale zároveň nie ďaleko od Košíc tak potom je táto ponuka práve pre vás! Dom je vzdialený 5 minút od potravín Fresh v Myslave.

Dom sa nachádza na pozemku s výmerou 395 m2. Na pozemku sa nachádza staršia drevená chatka v pôvodnom stave (3 x 6m) a samostatne stojaca rozostavaná drevostavba domu so zastavanou plochou 60m2. Vnútorné rozmery domu sú 12,3 x 5,3m. Dom je navrhnutý ako "Sokratov dom" s presklením celej južnej strany čo zabezpečuje tepelné zisky v zimnom období.

Obvodové steny sú hrúbky 27cm (1,5cm OSB + parozábrana + 14cm Isover + 1,5cm OSB + adhézny mostík + 10cm polystyrén + sieťka s fasádnym lepidlom). Strecha je pokrytá hydroizolačnou fóliou Alkorplan PVC-P, pod ňou je separačná geotextília, 24cm polystyrénu, opäť separačná geotextília a 2,2cm OSB. Okná so špeciálnym trojsklom spĺňajú dnešné štandardy dokonca aj pre pasívne domy. Vstupné dvere sú z exotického dreva Teak a sú bezpečnostné viacbodové so sendvičovou izoláciou. Vnútorné priečky sú pripravené v stave konštrukcie. V mieste osadenia krbu sú zosilnené základy do 10t.

Dom je pripojený na elektrinu. Rozvody elektriny sú už natiahnuté. Na pozemku je vyústenie z miestneho zdroja vody samospádom z lesného rezervoára. Pri dome je v zemi umiestnený zásobník dažďovej vody ktorý je už pripojený k domu a má objem 4.500 litrov. Zásobník má zabudovaný menší zásobník s objemom 500 litrov ktorý sa dá pripojiť na vodovod prípadne na budúcu studňu. Vzhľadom na okolité domy je na pozemku potenciál na studňu s pitnou vodou v hĺbke cca. 10 - 11 metrov. Rozvody a odtoky vody sú už namontované. Odpad je pripojený k ČOV zdieľanou so susedou. Do domu je už natiahnutý vodovod pre dažďovú vodu (na WC) a z vodovodu (fyzicky zatiaľ nie je napojené na ponorné automatické čerpadlo ale je súčasťou predaja).

Pokrytie signálu v okolí je 4G od Orange (100Mb/s) a od T-com 4G+ (200Mb/s).

Všetok materiál, stavebniny a náradie na pozemku a v interiéri sú súčasťou predaja.

Banka pre účel kúpy nehnuteľnosť nezaloží, sú potrebné buď vlastné prostriedky alebo hypotekárny úver so založením inej nehnuteľnosti.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=AJQAwui5SrM

Ak vás táto ponuka zaujala tak nás neváhajte kontaktovať: Mgr. Ivan Hamráček - 0917 168 088.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie