PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 59 m2, Podbrezová

Typ: dvojizbový byt
Okres: Brezno
Obec: Podbrezová
Plocha: 59 m²

RE/MAX JOY ponúka na predaj 2-izbový byt v Podbrezovej na sídlisku Štiavnička. Byt sa nachádza na 4. poschodí z 8. Podlahová plocha bytu je 59 m2. Bytový dom disponuje výťahom, bol kompletne zrekonštruovaný a zateplený, dobudované boli nové priestranné loggie. V byte sú vymenené plastové okná so žalúziami.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne a samostatného WC, kuchyne s veľkou loggiou a dvoch priestranných nepriechodných izieb. Byt je v pôvodnom stave, a teda čaká na svojho nového majiteľa, ktorý mu rekonštrukciou podľa vlastných predstáv vdýchne nový život.

Vstup do vchodu je zabezpečený na čip a ovládaný elektr. vrátnikom.

K bytu prislúcha latková pivnica a kočikáreň.

Mesačné náklady na byt sú cca 130,-EUR.

Orientácia bytu: JUH

Sídlisko Štiavnička je vzdialené len 7min jazdy autom od okresného mesta Brezno, necelých 30min autom od krajského mesta Banská Bystrica a len 9min jazdy k obľúbeným lyžiarskym strediskám "Mýto Ski and Bike park" či "Ski Tále". V blízkosti bytového domu sa nachádza autobusová zastávka, materská škola, detské ihriská s posilňovacími strojmi, multifunkčné ihrisko, na ktorom sa v zime korčuľuje, potraviny Coop Jednota,... Základné školy sú vzdialené do 10km s bezproblémovým autobusovým spojením.

Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Radi Vám poskytneme bližšie informácie.
Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu.
CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie