PREDANÉ - Predaj chaty 5900 m2, Gortva

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj rekreačnú chatu v krásnom prostredí Gemera len 16 km od okresného mesta Rimavská Sobota. Je obklopená nádhernou prírodnou scenériou, mimo ruchu civilizácie.
Vedie k nej upravená prístupová cesta.
Objekt sa nachádza na veľkorysom pozemku s rozlohou takmer 6000m2. Zaujímavosťou a lákadlom je vlastné jazierko plné života (ryby, vodné korytnačky)o rozlohe 1285m2, kde majiteľ aj hosť ocení posedenie a relax priamo pri vode.
Samotná chata je postavená na ploche 111m2 a má k dispozícii 3 podlažia.
Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchynský kút s jedálňou, spoločenská miestnosť, kúpeľňa a toalety.
Zo vstupnej chodby sa dostaneme po schodisku na prvé poschodie, kde sa nachádzajú 4 izby, z toho 2 izby s vlastnými toaletami a priestranná kúpeľňa.
Na druhom poschodí je 5 spální.
Chata je čiastočne podpivničená, nachádzajú sa tam technické miestnosti.
Veľkou výhodou rekreačnej chaty je energetická sebestačnosť, elektrinu zabezpečuje fotovoltaika a vybudovaná vodárnička zabezpečuje vodu.
Pri chate sa nachádza priestranný altánok, detské ihrisko a veľa priestoru, či už na oddych, šport, pestovanie. Pozemok je celý oplotený.
Vzhľadom na väčší počet lôžok a dispozíciu vnútorného priestoru je chata vhodná ako investícia a následné prenajímanie, ale tiež ako súkromný raj pre rodinu.

Rada Vám poskytnem bližšie informácie a ďalšie fotografie k nahliadnutiu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie