PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 58 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 58 m²

*** SKVELÝ BYT S DUŠOU ***

Chcete bývať v byte a cítiť sa ako v rodinnom dome? Alebo, ak zabudnete kúpiť cukor, viete zaklopkať susedom :-)

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne predá 2,5 izbový byt vo Vlčom Hrdle. Byt sa nachádza na 1.poschodí tehlového bytového domu, vo veľmi tichej lokalite plnej zelene a s výbornou možnosťou parkovania priamo pri dome. V bytovom dome sú len 4 byty a k bytu prislúchajú dve pivničné kobky. Orientácia bytu je na sever (kuchyňa) na východ (pracovňa) a na juh (obývacia izba a spálňa)

Veľkou výhodou bytu je MOŽNÁ následná rekonštrukcia podľa vlastných predstáv. Po rekonštrukcii sú UŽ komplet rozvody tepla, radiátory a úplne nová kúpeľňa.

Dispozícia bytu:
- kuchyňa s komorou
- obývacia izba s výhľadom na zeleň
- veľká spálňa do dvora
- detská izba alebo pracovňa
- novo-zrekonštruovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou
- vstupná predsieň

Celková podlahová plocha bytu je 58m2 + 2x pivnica = 66,44m2.

Strecha domu je sedlová. V celom byte sú vymenené plastové okná.

Bývanie v tejto lokalite spája príjemné prostredie ako na dedine a zároveň ponúka možnosť spojenia s mestom či už autom alebo ľahko dostupnou MHD neďaleko bytu. V dostupnej pešej vzdialenosti sa nachádza predajňa potravín (Kaufland), poliklinika, pošta, reštauračné zariadenia, ale aj hotel a wellness. Ak si chcete zašportovať, lokalita ponúka cyklistické chodníky, plaváreň, tenisové kurty, bežeckú dráhu alebo pre kultúrne vyžitie Refinery Gallery, kde sa koná množstvo kultúrnych podujatí. Materská a základná škola je v dostupnosti 10minút autom, ale tiež je možné využitie aj MHD.

Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, na byte nie sú žiadne ťarchy. Naša realitná kancelária spolupracuje s hypošpecialistkami, ktoré komunikujú so všetkými bankami a garantujú najlepšiu ponuku pre kupujúceho klienta. Všetky náklady spojené s kúpou/predajom nehnuteľnosti (katastrálne a notárske poplatky), ako aj prípravu právnických zmlúv, hradí naša realitná kancelária.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať.
Špecializujem sa na perfektne odvedenú prácu a na Váš skvelý pocit na záver spolupráce!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie