PREDANÉ - Na prenájom priestranná garsónka s krytým parkovaním, Nové Zlatovce

Typ: garsónka
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality ponúka na prenájom nádhernú garsónku s krytým parkovacím státím v projekte Nové Zlatovce, na ulici Odevná v Trenčíne.
Slnečný byt s veľkorysou výmerou 34 m2 sa nachádza na štvrtom poschodí zo štyroch novopostaveného moderného komplexu so zaujímavou koncepciou. Prislúcha k nemu pivnica s výmerou 4m2 a kryté parkovacie miesto. Do bytu sa tak dá dostať aj počas dažďa suchou nohou.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby s bezpečnostnými dverami, kúpeľne so sprchovým kútom s toaletou a kuchyne spojenej s obývacou izbou.
Byt je zariadený štýlovým nábytkom z masívu vyrobeným na mieru, ponúka dostatok úložného priestoru a plnohodnotnú kuchyňu so všetkými spotrebičmi. Je priestranný, vzdušný, výhodou je aj balkón, kde sa dá príjemne posedieť.
Kuchynská linka je vybavená vstavanými spotrebičmi: elektrická rúra, varná doska, odsávač pár, umývačka riadu, kombinovaná chladnička s mrazničkou. V obývacej časti je rozkladacia sedačka, konferenčný stolík na kolieskach, úložné skrinky a police, skrinka pod TV, konzola, pracovný stolík. Vo vstupnej chodbe sú úložné skrine a vešiaky. V kúpeľni so svetlíkom sa nachádza sprchový kút, toaleta, práčka a rebríkový radiátor. Na oknách a balkónových dverách sú interiérové žalúzie.
V byte je dostupný optický internet (nie je zahrnutý v cene).
Energetický certifikát budovy: A
link na 3D virtuálnu prehliadku: https://my.matterport.com/show/?m=Rda8SC5tDdA
Cena prenájmu je 500,- Eur mesačne vrátane energií.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 mesačné nájomné vopred plus vratný depozit vo výške 2 mesačných nájmov.
Byt ihneď k nasťahovaniu.
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: info@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté aj vyhotovenie nájomných zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie