PREDANÉ! Novostavba 4i bungalov Ivanovce, len 15 minút od Trenčína

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
Cena v RK
Typ: rodinný dom
Okres: Trenčín
Obec: Ivanovce
Realitný maklér:
+421903400463
Mgr. Zuzana Luprichová
info@radoreality.sk

RADO Reality ponúka na predaj 4 - izbový bungalov v novovybudovanej časti obce Ivanovce.
Rodinný dom s úžitkovou plochou 105 m² a zastavanou plochou 134 m² sa nachádza na pozemku s výmerou 535 m². Je vyhotovený v štádiu holodom, po dohode je možné ho dokončiť na kľúč, podľa predstáv majiteľa.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne so špajzou spojenej s obývacou izbou a jedálňou, troch izieb, kúpeľne s toaletou a samostatnej toalety s technickou miestnosťou. V chodbe sú výsuvné schody vedúce na pochôdznu povalu s úložným priestorom.
Z obývacej izby a dvoch spální je výstup do záhrady.
Vyhotovenie v štádiu holodom zahŕňa obvodové a nosné murivo Porotherm s hrúbkou 300mm, zateplenie expandovaným fasádnym polystyrénom s hrúbkou v zmysle energetickej triedy A0, v interiéri vápennocementové omietky, sadrokartónové stropy a biely náter, v exteriéri tenkovrstvovú omietku bielej farby, plastové okná ALUPLAST s izolačným trojsklom a bezpečnostným kovaním - exteriér farebná laminácia, interiér biela farba, vstupné plastové dvere ALUPLAST s okrasnou výplňou a nerezovým madlom, viacbodový dverový zámok automat, predprípravu pre exteriérové elektrické žalúzie, podlahové vykurovanie, plynový kotol s integrovaným zásobníkom TÚV, predprípravu na krb v obývacej izbe, predprípravu pre kamerový systém, FTP rozvody vo všetkých obytných miestnostiach, okapové chodníky okolo domu, prístupový chodník, dve parkovacie miesta vedľa domu zo zámkovej dlažby, sedlovú strechu so škridlou značky TERRAN, vonkajší nezamŕzajúci vývod na vodu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina a taktiež optický internet.
Energetický certifikát stavby – A0.
Okolie je tiché a príjemné. Priamo v obci Ivanovce sa nachádza základná škola s materskou školou rodinného typu, potraviny COOP Jednota, autobusová zastávka a reštaurácia.
Ivanovce sú vzdialené od krajského mesta Trenčín len 11km a od Nového Mesta nad Váhom 12km, obklopené krásnou prírodou. Okrem Trenčianskeho je nablízku aj Beckovský hrad, či magická Haluzická tiesňava.
Mgr. Zuzana Luprichová
RADO Reality Group
Tel.: +421 903 400 463
E-mail: info@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie