PREDANÉ - PREDANÉ!!! Rodinný dom Nová Dubnica - Miklovky

Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Nová Dubnica

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka na predaj podpivničený radový dvojpodlažný rodinný dom v Novej Dubnici, vo vyhľadávanej lokalite Miklovky. Dom je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 382 m² (úžitková plocha je 150 m²). Je ideálny pre rodiny s deťmi, ktoré vyhľadávajú pokojnú atmosféru okolia, bezprostrednú blízkosť detského ihriska, ale zároveň výbornú dostupnosť priamo do centra, či už za prácou alebo zabezpečením iných každodenných potrieb.
Dom je veľmi dobre dispozične riešený. Na 1. podlaží sa nachádza denná časť domu – priestranná obývacia izba s balkónom a výstupom na záhradu, kuchyňa, špajza, zádverie, predsieň a samostatná toaleta.
2. podlažie tvorí nočnú časť domu. Pozostáva z priestrannej slnečnej spálne s balkónom, dvoch izieb, šatníka a kúpeľne s toaletou.
V pivnici sa nachádza komora, kotolňa s plynovým kotlom zn. Lamborghini, práčovňa s kúpeľňou a technická miestnosť.
Do domu sú privedené všetky inžinierske siete (voda, plyn, kanalizácia, elektrika).
Mesto Nová Dubnica disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, je tu základná škola, materská škola, potraviny Lidl, Tesco, zastávky MHD, pošta. Výhodou je aj prístup na diaľnicu D1 a dobré spojenie s okolitými mestami.
Link na virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/models/e1zy8LnFtoc?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Ing. Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: 0948119147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie