PREDANÉ - Predaj domu 190 m2, Voderady

Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Voderady

=RE/MAX= 49 rokov ÚSPECHU
Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov.
Vyberte si to najlepšie!

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj veľký pozemok (1.100 m2) s kompletne dokončenou základovou doskou o výmere 226 m2 v centre obce Voderady, neďaleko krajského mesta Trnava. ( 8 km).

Kompletná základová doska, slúži ako základ jednopodlažného rodinného domu pôdorysu tvaru L, so schváleným stavebným rozhodnutím. K dispozícii projekt rodinného domu.

Dispozícia: zádverie, 2 x chodba, komora, spálňa, 2x detská izba, pracovňa, kúpelňa + WC, obývacia izba, kuchyňa, kúpelňa + WC, technická miestnosť, šatník a terasa.

Zastavaná plocha: 226 m2
Úžitková plocha: 190 m2
Obytná plocha: 110 m2

Všetky inžinierske siete: obecná voda, kanalizácia, elektrina, plyn.
Internet a TV: optické prípojky Telecom.

Poloha domu vzhľadom k pozemku. V prednej časti od vstupnej brány možnosť vytvorenia viacerých parkovacích miest, prípadne garáže, v diskrétnej zadnej časti terasa so vstupom do veľkej záhrady.

Pozemok je oplotený panelovým plotom, poloha v centre obce, avšak mimo hlavnej cesty, zabezpečujúci dostatočné súkromie, nakoľko je výrazne posunutý za uličnou čiarou, obkolesený záhradami a materskou školou.

Prístup je zabezpečený spoločnou cestou s dvojpodlažnými bytovými domami.

Obec Voderady poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť ( MŠ, ZŠ, obchody, lekáreň, oddychové a športové lokality), priame napojenie na diaľnicu (1 km) s dostupnosťou 20 minút do Bratislavy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie