PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 50 m2, Brezno

Typ: dvojizbový byt
Okres: Brezno
Obec: Brezno
Plocha: 50 m²

RE/MAX JOY ponúka na predaj zrekonštruovaný 2-izbový byt v Brezne na sídlisku Mazorníkovo. Byt sa nachádza na siedmom poschodí z ôsmych. Podlahová plocha bytu je 50 m2.

Vkusne a kvalitne prevedená rekonštrukcia bytu prebehla postupne v rokoch 2010-2016. V celom byte sú plávajúce podlahy, v kúpeľni a WC je keramická dlažba. Okná v celom byte sú plastové, kvalitnej značky REHAU + sieťky proti hmyzu.

Bytový dom bol v roku 2017 zateplený, loggie zrenovované a zasklené. Odvtedy sa majiteľom značne znížili náklady na vykurovanie, keďže v zime je tu napriek vypnutým radiátorom príjemná izbová teplota.

Dispozícia: vstupná chodba, z ktorej sa vchádza do všetkých nepriechodných izieb. Kuchyňa s kuchynskou linkou vyrobenou na mieru, teplovzdušná elektrická rúra, plynový sporák a zánovná chladnička s mrazničkou. Z kuchyne je vstup na priestrannú presklenú loggiu. Murovaná kúpeľňa so sprchovým kútom a dostatočným priestorom na práčku aj sušičku, samostatné WC. Južne orientovaná izba o výmere 13,5 m2 ponúka nádherný výhľad na Chamarovú a blízku oddychovú zónu. Druhá izba, ktorá je orientovaná severne, má výmeru 17 m2. Je vhodná ako obývacia izba, nájdete tu kvalitnú vstavanú skriňu Rolldor, TV + stolík pod TV, office nábytok vyrobený na mieru a vytepovaný gauč. Táto izba ponúka výhľad na Nízke Tatry.

Byt je vzdušný, teplý, slnečný a večer ho sfarbia nádherné západy slnka. Vchod, v ktorom sa byt nachádza je pokojný a bezpečný. Vstup do vchodu je zabezpečený na čip a ovládaný elektr. vrátnikom.

Byt disponuje pancierovými bezpečnostnými dverami Sherlock. K bytu prislúcha latková pivnica, kočikáreň a dielnička.

Možnosť ponechať internet od Slovanetu s mesačnou platbou 9,9-EUR.

Mesačné náklady pre 4-člennú rodinu sú 160,-EUR (každoročný preplatok pri ročnom vyúčtovaní).

Možnosť zakúpenia aj bez gauča, TV a chladničky.

Veľkým plusom tohto krásneho bytu je jeho lokalita. Panelový dom je obklopený zeleňou, v bezprostrednej blízkosti sa nachádza škola, škôlka, kompletná občianska vybavenosť (kostol, pošta, MHD, potraviny Fresh a Terno, 101 drogerie, obchod so zmiešaným tovarom, čoskoro aj nová lekáreň, multifunkčné ihrisko s tartanovou bežeckou dráhou a inline okruhom, detské ihriská, plaváreň a fitness centrum,...) .

Byt je čerstvo zrenovovaný, vymaľovaný, čistý, pripravený pre nového majiteľa k nasťahovaniu.

Orientácia bytu: JUH/SEVER

Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte. Radi Vám poskytneme bližšie informácie.
Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu.
CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie