PREDANÉ - Predaj domu 250 m2, Trnava

Typ: rodinný dom
Okres: Trnava
Obec: Trnava

RE/MAX= 50 rokov ÚSPECHU
Číslo 1 na svete v počte krajín, kancelárií, profesionálnych maklérov, obchodov a najspokojnejších klientov.
Vyberte si to najlepšie!

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj dvojpodlažný, kompletne podpivničený rodinný dom, na vyhľadávanom a tichom mieste, v mestskej časti Kopánka.
Tehlový dom postavený v roku 1986 je vo veľmi dobrom stave, s okamžitou možnosťou nasťahovania.
Pozemok tvaru pravidelného obdĺžnika o výmere 552 m2
5 obytných miestností
Obytná plocha 95,5 m2
Úžitková plocha 250 m2
Zastavaná plocha 205 m2
Obostavaný priestor 94,5 m2
Dispozičné riešenie:
1.podlažie: vstupné zádverie, centrálna chodba so schodiskom, WC a vstupom do veľkej obývacej izby s kozubom, vstupom do priestrannej kuchyne so vstupom na terasu s prechodom do záhradnej časti, jedálenská miestnosť prechodná s kuchyňou i obývacou izbou, taktiež so vstupom na terasu.
2. podlažie: centrálna chodba so vstupom do priestrannej kúpeľne s WC, samostatnej nepriechodnej izby s balkónom do záhrady, druhou izbou a spálňou s balkónom do uličnej časti.
Suterén: Garáž, kotolňa, práčovňa, sušiareň a sklady.
K domu taktiež prislúcha samostatná garáž situovaná do záhradnej časti, ktorá dopĺňa jednoliaty monolit stavby.
Záhrada s altánkom, jazierkom a posedením je orientovaná v severovýchodnej časti pozemku a pocit dokonalého súkromia a pokoja okrem murovaného oplotenia dopĺňajú aj stromy a dreviny z vnútornej strany plota.
Dom je vo výbornom technickom stave, s pravidelnou údržbou, v roku 2008 menené plastové okná, podlaha (dlažba a plávajúce podlahy), v roku 2020 nový plynový kotol, v r. 2019 údržba fasády a náterov.
Všetky inžinierske siete: mestská voda, kanalizácia, plyn, elektrina220/380, k dispozícii internet T com WDSL 90/10, satelit.
Náklady: plyn 180,- eur/mes., elektrina 35,- eur/mes., voda 16,- eur/mes., odpad 1 osoba/30,- eur/rok, daň 175,- eur/rok.
Z hľadiska polohy ide o ideálnu lokalitu, so zástavbou rodinných domov a viliek, mimo rušných a frekventovaných ciest v kľudnej časti Kopánky, atmosférou takmer ako na pokojnom vidieku, pritom však výbornou dostupnosťou do centra i na diaľnicu, v okolí s kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, obchody, nákupné centrá, športové areály, kúpalisko, poliklinika, a i...)
Výborná voľba.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie