PREDANÉ - Predaj pozemku 936 m2, Dobrohošť

Typ: nezaradený priestor
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dobrohošť
Plocha: 936 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka rovinatý, oplotený stavebný pozemok až (936m2) v samom srdci obľúbenej obce Dobrohošť v smere na Vojku, neďaleko hlavného toku a ramenách Dunaja len 20 km od Bratislavy.

Rozmach prežíva stavba nových rodinných domov a zvyšujúci sa počet obyvateľov. To si samozrejme vyžaduje aj modernizáciu infraštruktúry obce.

Región je čoraz vyhľadávanejší aj vďaka nádhernej prírode a športovým aktivitám, čo umožňuje budúcim majiteľom po náročnom dni „ spomaliť“. Každý deň je víkend, každý víkend je dovolenka. Aj podľa tohto hesla sa obyvatelia tejto peknej obce riadia.

Prístup na pozemok je priamo z nespevnenej komunikácie z oboch strán, ktorú plánuje obec dobudovať. V prístupovej komunikácii je uložená novovybudovaná kanalizácia priamo pri dome. Ostatné IS s možnosťou dobudovania .

V obci sa nachádza obecná voda, možnosť vybudovania vlastnej studne . Plyn sa nenachádza v danej lokalite.

Stavebné povolenie vydané v roku 2016 k nahliadnutiu, možnosť predĺženia.

Kúpa pozemku je skvelou investičnou príležitosťou na vybudovanie samostatného rodinného domu s priestranným pozemkom, ako aj vhodný na vybudovanie DVOJ domu so samostatnou prístupovou cestou. ( pre lepšiu predstavu si pozrite vizualizáciu , ktorá je súčasťou foto)

19.3 šírka x 48,72 dĺžka

Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce s nápomocnými susedmi. Parkovacie možnosti sú dostatočné.

Obec je dlhodobo vyhľadávaným miestom na rekreáciu a bývanie s dostupnou základnou občianskou vybavenosťou ( potraviny , pošta ,drogéria, základná škola, škôlka s detským ihriskom, v blízkosti sa nachádza benzínová pumpa a 2 x výborné reštaurácie.)

Obľúbená cyklotrasa na hlavnom toku Dunaja, ponúka športovým nadšencom veľa aktivít.

Veľkou výhodou je , že v 2 km vo Vojke nad Dunajom sa nachádza kompa, ktorá preváža autá na druhú stranu do obce Kyselica v pravidelných intervaloch každú hodinu. V prípade vlastníctva dostanete kartu rezidenta a budete mať privilégium súkromného pruhu.

Ak Vás ponuka pozemku zaujala neváhajte ma kontaktovať, pretože takýchto ponúk je veľmi málo.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie