PREDANÉ - Rodinný dom s obrovským pozemkom vo vyhľadávanej časti Ilavy!

Typ: rodinný dom
Okres: Ilava
Obec: Ilava

RADO Reality Vám ponúka na predaj tradičný rodinný dom zo 60-tych rokov, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Dom stojí na perfektnom, rovinatom pozemku, s rozlohou 1001 m2, ktorý je celý deň nádherne zaliaty slnečnými lúčmi.
Klasický murovaný rodinný dom s "áčkovou" strechou je situovaný vo vybudovanej ulici s asfaltovou príjazdovou cestou, chodníkmi a parkovacími miestami pred domom. Je napojený na všetky inžinierske siete (elektrina, voda, kanalizácia, plyn). Dom prešiel rekonštrukciou predovšetkým exteriérovej časti. Vymenená bola strešná krytina a opravený krov, obvodové múry sú zateplené polystyrénom a natiahnutá bola nová fasáda. Takisto boli vymenené plastové okná. V interiéri boli položené plávajúce podlahy v obývačke a spálni, v predsieni dlažba. O kúrenie sa stará zánovný plynový kotol a bojler.
Dispozícia domu: cez prekryté vonkajšie schodisko vojdete vstupnými dverami do predsiene, odkiaľ je vstup do samostatného WC a chodby. Z chodby sa následne vchádza do špajze (5 m2), kúpeľne (7 m2), kuchyne (15 m2) a obývačky (18 m2). Cez obývačku sa vchádza do hlavnej spálne (18 m2). Schodiskom sa dostanete na prvé podlažie, kde sa nachádza izba (17 m2) a povalový priestor na uskladnenie vecí. Ďalšia miestnosť (12 m2), v súčasnosti slúžiaca na odkladanie vecí, sa nachádza na medziposchodí a je stvorená na zobytnenie, na čo ju predurčuje aj veľký balkón, ktorý táto izba má. Dom je čiastočne podpivničený, nájdeme tu jednu miestnosť s oknom a výmerou približne 16 m2. Dispozíciu si môžete pozrieť aj prostredníctvom 3D obhliadky: https://my.matterport.com/show/?m=r7o1giyhEeX
Pozemok na ktorom je dom postavený je priestranný. Za domom má svoje miesto dielňa pre domáceho majstra a drevená garáž s možnosťou parkovania auta, bicyklov, či čohokoľvek čo bude potrebovať uskladniť. V zadnej časti dvora sú vysadené ovocné stromy a vinič. Celý pozemok je rovinatý a priestranný, takže Vám zostáva ešte dostatok miesta na Vašu realizáciu. Nemusíte sa rozhodovať či uprednostníte vlastnú zeleninovú záhradku, trampolínu, detský domček s pieskoviskom, alebo bazén s protiprúdom, pretože na tento pozemok sa Vám zmestí všetko.
Lokalita Sihoť, kde sa dom nachádza je obľúbenou kľudnou časťou Ilavy. Nájdete tu detské ihriská, potraviny, športoviská. Veľmi dobrá je aj dostupnosť do mesta a do prírody. Ponuka je vhodná pre rodinne založených klientov, ktorí hľadajú bývanie v pokojnej časti mesta v rodinnom dome s priestranným pozemkom.
Cena domu je 236.900,-€.
Ing. Michal Mišovec
RADO Reality Group
Tel: +421 904 887 338
E-mail: misovec@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie