PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 62 m2, Valaská

Typ: dvojizbový byt
Okres: Brezno
Obec: Valaská
Plocha: 62 m²

RE/MAX ponúka na predaj slnečný 2,5 – izbový byt s balkónom na ulici Švermova vo Valaskej. Byt má rozlohu 62 m2 a nachádza sa na 5/5 podlaží.
Byt je čiastočne zrekonštruovaný, vhodný na bývanie alebo pripravený na rekonštrukciu podľa vašich predstáv.

Dispozícia: 2 veľké priestranné izby a menšia izba, ktorú je možné využiť ako plnohodnotnú detskú izbu alebo pracovňu, poprípade veľký šatník, kuchyňa, chodba, kúpeľňa, toaleta, balkón, pivnica.
V byte sú dve okná orientované na J/Z a dve na S/V.

Bytový dom sa nachádza v príjemnom prostredí obklopenom zeleňou, je po kompletnej rekonštrukcii, vrátane zateplenia, nových balkónov a strešnej krytiny. V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť. Obchody, autobusové zastávky, železničná stanica, zdravotné strediská, lekáreň, pošta, škola, škôlka.

Ak Vás ponuka zaujala, zavolajte alebo napíšte, radi poskytneme bližšie informácie. Garanciou spokojnosti našich klientov sú KÚPNE ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM. Autorizácia predstavuje právnu ochranu a záruku bezproblémového prevodu. CENA NEHNUTEĽNOSTI JE VRÁTANE PROVÍZIE, kompletného právneho servisu RE/MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energií.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie