PREDANÉ - PREDAJ: Moderný 3 i byt v novostavbe, 107 m2, Banská Bystrica - Pršianska terasa

Typ: nezaradený priestor
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 108 m²

NA PRŠIANSKEJ TERASE, TAM JE HEJ, TAM JE SLNKA HABADEJ.
ANI BYTOV NIE JE MÁLO, AJ PRE VÁS TAM VOĽAČO ZOSTALO.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, ponúka na predaj 3 izbový byt s balkónom v lukratívnej novostavbe Slnečné Pršany, v preferovanej a dynamicky sa rozvíjajúcej mestskej časti Banskej Bystrice Pršianska terasa.

PREDMET PONUKY
Severo-západne orientovaný, slnečný, príjemne dispozične riešený 3 izbový byt s priestranným balkónom situovaný na 1. poschodí bytového domu s výťahom, pozostávajúceho z:
- veže A (15 bytov) a veže B (18 bytov),
- pivníc a garážových státí (25) v suteréne,
- obchodno-administratívnych priestorov na prvom nadzemnom podlaží,
- parkovacích miest v exteriéri (53)
Bytový dom je vo výstavbe, byt sa predáva v prevedení štandard, s dôrazom na použitie vysoko kvalitných materiálov a precízne remeselné prevedenie. Predpokladaný termín kolaudácie bytového domu a odovzdania bytov je v 2Q 2023.
K bytu je možné dokúpiť parkovacie státie alebo vonkajšie parkovacie miesto.

DISPOZÍCIA
Byt sa nachádza vo veži A, situovaný je na 1. poschodí.
Vstupná chodba (14,56 m2), obývacia izba s kuchyňou (25,84 m2), spálňa (17,10 m2), izba (35,37 m2), kúpeľňa (3,4 m2), samostatné WC (1,4 m2), balkón (7,5 m2), pivnica (2,36 m2).
Obytná plocha bytu s príslušenstvom 107,53 m2.

LOKALITA
Mestská časť Banskej Bystrice Pršianska terasa zo severu hraničí s mestskou časťou Fončorda, z východu s mestskou časťou Radvaň, z juhu s Kremničkou. Tieto zabezpečujú pre obyvateľov Pršianskej terasy kompletnú občiansku vybavenosť spolu s centrom krajského mesta Banská Bystrica. Pršianska terasa je charakteristická dynamicky sa rozvíjajúcou výstavbou a službami, príjemným, prírode blízkym prostredím mimo ruchu mesta. Centrum Banskej Bystrice je vzdialené 6 km (10 min. cesty autom alebo MHD). Výborná je dostupnosť diaľnice E77, dostupnosť do Zvolena 20 min, do Bratislavy 2 hodiny.

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Bytový dom Slnečné Pršany je developerským projektom prinášajúcim pokojné, vybavením a materiálmi nadštandardné a nadčasové bývanie mimo ruchu mesta, a však v jeho blízkosti. Jedná sa o bytový dom vo výstavbe s garážovými státiami a parkovacími miestami.
Byt samotný má príjemnú dispozíciu reprezentujúcu súčasné moderné bývanie. Je vhodný pre trvalé bývanie alebo investíciu.

Cena 250 930 € s DPH, vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade záujmu Vám zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

K BYTU JE MOŽNÉ DOKÚPIŤ VNÚTORNÉ (V PODZEMNEJ GARÁŽI) ALEBO VONKAJŠIE PARKOVACIE MIESTO.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie