RADO | Rodinný dom v meste Šaštín-Stráže.

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RADO Reality Trenčín s.r.o., ktorá má celkovo 435 realitných ponúk.
RADO Reality Trenčín s.r.o.
135.000,- €
Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec:
Realitný maklér:
+421905635073
Radovan Rothacker
rothacker@radoreality.sk

RADO Reality vám ponúka na predaj rodinný dom, ktorý sa nachádza v meste Šaštín–Stráže. Je vo výbornej lokalite ,500 m od jazera Gazárka a 500 m od pútnickej baziliky Sedembolestnej Panny Márie. Kúsok od rodinného domu sa nachádza aj vlaková stanica, no je zároveň v tichej ulici.
Dom má tri obytné miestnosti, kuchyňu, samostatné WC, kúpeľňa a komora. Stavba aj strecha sú vo veľmi dobrom stave, podkrovie je pochôdzne. Dom je napojený na mestský vodovod, plyn, elektrinu a žumpu. Za domom je prístavba technickej miestnosti so samostatným vchodom o veľkosti 9m2. Táto prístavba s rovnou strechou sa nachádza za kuchyňou, čo môže poslúžiť ako terasa.
Záhrada má výmeru 626 m2 a nachádzajú sa tu rodiace jablone a vinič. Na pozemku je garáž so samostatnou mestnosťou určenou ako skladové priestory, vlastná studňa s ručnou pumpou, ktorá poslúži na závlahu záhrady. Rodinný dom má tri komíny, ktoré nájdu široké využitie v prípade kachlí na tuhé palivo, alebo výstavbu krbu. Strecha má pôvodnú krytinu a krovie, ktoré je v dobrom stave, preto pri rekonštrukcii nie je potrebné tento krov meniť. Pred domom je aj priestranná predzáhradka.
V prípade záujmu o nájom, je tu možnosť dlhodobého nájmu. Dom je vyprataný - nezariadený.Nájomné je 650,-€ + energie.
Mesto leží v centrálnej časti Záhorskej nížiny, na strednom toku rieky Myjava. Nachádza sa 20 km západne od Senice, 33 km severne od Malaciek a 20 km južne od Holíča.
Mestom preteká rieka Myjava v dĺžke cca 6 km, ktorej pôvodné koryto rozdeľuje mestské časti Šaštín a Stráže nad Myjavou. Nachádza sa tu rímskokatolícka bazilika Sedembolestnej Panny Márie s Pavlínským kláštorom, rímskokatolícky kostol sv. Alžbety Uhorskej, rímskokatolícky kostol sv. Jána Bosca, synagóga, Kartúnka - dvojpodlažná pôvodne renesančno-baroková stavba na pôdoryse písmena L z prvej polovice 17. storočia, lovecký zámoček Belveder, Trojičný stĺp, socha Piety, základné školy, základná umelecká škola, rekreačná oblasť Gazárka, banka, lekárne, polícia, obchodný dom, reštaurácie a lekári.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie