PREDAJ: Stavebný pozemok pri kúpalisku v Dunajskej Strede

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
100 €/m2
Realitný maklér:
0910 939 138
Žofia Murgašová
zofika-ZVNC-zoznam.sk

Realitná kancelária Dobré reality spol. s r. o. predáva so súhlasom majiteľa stavebný pozemok v Dunajskej Strede. Cena: 100 €/m2

Pozemok sa nachádza na Malotejedskej ceste oproti Florida parku. Je nepravidelného tvaru, stavať možno rodinný dom, prípadne dvojdom, garáž alebo parkovisko. Pozostáva z dvoch parciel, menšia je obdĺžnikového tvaru s plochou 345 m2, väčšia je obdĺžniková s rozlohou 970 m2. Vstup na pozemok je z ulice Malotejedská. Oproti pozemku sa nachádza bytovka Alicante, vedľa pozemku sú už len prázdne parcely a celkovo pôsobí pozemok veľmi harmonickým dojmom. Ulica je tichá, takmer bez premávky.
Plocha: 1315 m2.
IS: Všetky!

CENA: 100 €/m2 vrátane kompletného realitného a právneho servisu (vypracovanie rezervačnej a kúpnej zmluvy, notárske poplatky pri overovaní podpisov, katastrálny poplatok, podanie návrhu na kataster), služby úverovej poradkyne, ktorá Vám pripraví hypotéku na mieru.

KONTAKT: Mgr. Žofia Murgašová, 0910939138, murgasova-ZVNC-dobrereality.sk


Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie