PREDANÉ - Predaj domu 225 m2, Gbely

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Gbely

RE/MAX ponúka pekný 4 izbový rodinný dom v meste Gbely okres Skalica, ktorý sa nachádza v tichej časti obce, neďaleko lesa a prírody. Dom je dvojpodlažný s celkovou úžitkovou plochou 225 m2.

Na pozemku o rozlohe 535m2 sa nachádza rodinný dom, pekne upravený dvor vysadený novými ovocnými stromčekami, altánok na grilovanie, samostatne stojaca garáž a funkčná studňa.

Rodinný dom: pozostáva z prízemia, kde sa nachádza vstupná chodbička, WC, kuchyňa, jedáleň, obývačka, špajza. Dreveným schodiskom sa dostanete na poschodie, kde sú 3 izby, kúpeľňa s WC. V suteréne je práčovňa, náraďovňa, dielňa a potravinová miestnosť.


Rekonštrukcia: kúpeľne a WC, v celom dome sú vymenené nové plastové okná a dvere, plávajúca podlaha v kuchyni, radiátory v celom dome, nový kotol na wifi (2020), nová strecha, nove zateplenie s fasádou.

Dvor: vo dvore domu sa pýši nová samostatne stojaca garáž s elektrickou bránou, pred ktorou je možnosť zaparkovať na zámkovej dlažbe ďalšie autá. Krásne zátišie priestoru dotvárajú okrasné dreviny a ovocné stromy celého dvora.

Gbely disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou: materská škola, deväťročná základná škola, stredné odborné učilište, zdravotné stredisko, lekárne, pošta, sieť obchodov a služieb.

Rekreačná oblasť Adamov je vzdialená od mesta 5 km, okresné mesto Skalica 25 km, Bratislava 75 km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie