PREDANÉ - Predaj chaty 60 m2, Trstená na Ostrove

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj jedinečnú chatu na krásnom pozemku v obci Trstená na Ostrove, okres Dunajská Streda.

Hľadáte miesto kde si budete užívať ničím nerušený kľud a relax? Túžite mať vlastnú záhradu spolu s niekoľkými ovocnými stromami? Boli by ste radi, ak by sa Vaše druhé sídlo nachádzalo len 45min jazdy od Bratislavy?

Rekreačná chata, ktorú Vám ponúkame sa nachádza v kľudnej a tichej časti obce. Postavená bola v roku 1976 z kameňa a tehly. Jedinečný vzhľad chate dodáva trstená strecha, ktorá má okrem iného aj skvelé izolačné vlastnosti, vďaka čomu je v chate počas celého roka veľmi príjemne.

Na prízemí sa nachádza obývacia izba, kuchynka, kúpeľňa, komora a na poschodí spáľna. Chata je prispôsobená na celoročné bývanie. Pred cca 10 rokmi bola zateplená a boli vymenené okná za drevené eurookná. Teplo v chate zabezpečuje plynový kotol so zásobníkom vody. Na zpríjemnenie atmosféry počas chladnejšieho obdobia je k dispozícii aj krb.

Celková výmera pozemku na ktorom chata stojí je 925m2, približné rozmeru sú 21m šírka a 43m dĺžka. Unikátnosť tejto nehnuteľnosti dodáva krásne jazierko s hĺbkou cca 50cm, ktoré sa nachádza na pozemku za chatou.

Ak ste záhradkár alebo sa ním plánujete stať tak určite oceníte množstvo ovocných stromov, ktoré sú na záhrade - marhuľa, slivka, figa, jabloň, ginko.

Trstená na Ostrove, obec kde sa chata nachádza, je vzdialená cca 35km od Bratislavy, 15km od Dunajskej Stredy a 8km od Gabčíkova. Z Bratislavy trvá cesta po novej diaľnici cca 40min.

Cena nehnuteľnosti je 129 900,- EUR vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie.

Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Rád si s Vami dohodnem spoločnú obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie