REZERVOVANÉ Dom v krásnom prostredí Priedhoria s väčším pozemkom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
140 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Považská Bystrica
Obec: Pružina
Plocha: 264 m²
Realitný maklér:
0911 501 470
Soňa Blažeková
blazekova-ZVNC-dobrereality.sk

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v obci Pružina v krásnej časti Priedhorie na predaj rodinný dvojgeneračný dom skolaudovaný v roku 1981.

PREDMET PONUKY
Dvojpodlažný dom podpivničený s technickou časťou v suteréne, postavený na mierne svahovitom, juho-západne orientovanom pozemku s výmerou 1611 m2, situovanom v tichej ulici v časti Priedhorie.
Dom je postavený z pálenej tehly. Má dva samostatné vstupy (priečelie domu, vstup z dvora), plochú strechu, prevažne plástové okná s izolačným dvojsklom ( z roku 2011 ), na poschodí drevené zdvojené okná z červeného smreku, podlahy pokrývajú plávajúce podlahy, dlažby a sanita z roku 2011.

Vykurovanie (ústredné) a ohrev teplej vody sú zabezpečené plynom alebo tuhým palivom. Pitná voda je z verejného vodovodu. Likvidácia odpadových vôd je odvádzaná do betónovej žumpy. Rodinný dom je napojený na elektrinu.
Pozemok je čiastočne oplotený pletivom s oceľovými tyčami a čiastočne plotom z kameňa a betónu.

Na pozemku pred domom je prístrešok na parkovanie prestrešený asfaltovým šindľom z roku 2005, predzáhradka. Za domom je hospodárska časť s kurínom, pivnicou ( 5*3, 8*2,5m), skleníkom ( 6*3 m), plechovou budovou na uskladnenie náradia a tiež rozsiahla časť na pestovanie, prípadne na využitie podľa predstáv nového majiteľa. Pozemky sú vhodné na stavbu.

DISPOZÍCIA
SUTERÉN (86,5 m2): garáž, kotolňa, sklad, dielňa a práčovňa.
1 NP (89,11 m2): predsieň, hala so schodiskom a samostatná bytová jednotka pozostávajúva z dvoch izieb s kuchyňou, kúpeľne, WC a loggie.
2 NP (89,11 m2): predsieň, hala so schodiskom a samostatná bytová jednotka pozostávajúva z dvoch izieb s kuchyňou, kúpeľne, WC a loggie.

LOKALITA:
Obec Pružina sa nachádza na severovýchodných úpätiach najvyššieho vrchu Strážovskej vrchoviny Strážova v doline Pružinky. Jej súčasťou sú osady Priedhorie, Mlynište, Chmelisko, Podstrážie a Briestenské.
Obec sa nachádza v okrese Považská Bystrica na severovýchode Trenčianskeho kraja. Obec leží južne od okresného mesta Považská Bystrica vo vzdialenosti 20km. Do obce premáva autobusová doprava v smere Púchov a Považská Bystrica.
V blízkosti domu sa nachádzajú obchody, koliba, reštaurácia, pizzéria, tržnica, pošta, kostol, MŠ a ZŠ. V obci je aj zdravotné stredisko, lekáreň, salaš, široké možnosti turistiky a cyklotrás. Cez kopec Čičmany, Mojtín, Zliechov, Strážov. Oko potešia skalnaté útvary a prechádzky dolinami spríjemni zurčanie potoka. História obce siaha až do obdobia neolitu, nadýchnuť tejto histórie sa môžete v Dúpnej jaskyni s čelovkou a dobrou obuvou:). Na jazere v obci je možné dohodnúť člnkovanie. Chmelnica ponúka príjemný relax, občerstvenie, nádherné výhľady. V obci môžete zažiť tradičné fašiangy, karnevaly, jarmoky.

CENA
Cena je 140 000 eur. Zabezpečíme kompletný právny servis. V prípade záujmu Vám pomôžeme so zabezpečením financovania kúpy nehnuteľnosti.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie