Na predaj rekreačná dvoj-chata vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier – Podbanské. Vlastný, veľký pozemok!

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
200 000 €
Typ: chalupa
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Pribylina
Plocha: 80 m²
Plocha pozemku: 800 m²
Realitný maklér:


Popis
Na predaj dvoj-chata: dva samostatné objekty spojené jednou stenou, ktoré majú rôznych vlastníkov, dva súpisné čísla, dva vchody a pozemky pekne rozdelené po 400m2 (spolu teda 800m2 v osobnom vlastníctve na Podbanskom) .
Investícia pre jedného majiteľa, ktorý si z dvoch chát urobí jednu veľkú, alebo využije jednu časť pre seba, druhú na prenajímanie... prípadne kúpa ideálna pre dve rodiny, ktoré chcú byť spolu a zároveň mať aj svoje súkromie.
Predmetom predaja sú obidve časti chaty. Postavené boli v roku 1964 na betónovom základe, obvodové múry sú drevené v kombinácii s murovanými. Napojené sú na elektrinu a vykurovanie je riešené tuhým palivom - každá chata individuálne. Na streche je plechová krytina.
Prvá chata pozostáva z dvoch podlaží. Na 1. NP je vstupná chodba, z ktorej sa prechádza do obytnej časti a to do obývačky a kuchyne. Schodiskom, ktoré je v kuchyni, sa prechádza do podkrovia, kde je jedna spálňa.
Druhá chata má na 1.NP navyše jednu polo-izbu, alebo spací kút, splachovacie WC a priestor na sprchový kút pod schodiskom (nedokončený). V podkroví je taktiež jedna spálňa. V tejto chate sú aj rozvody vody. Jedná sa o povrchovú vodu, ktorej výdatnosť závisí od počasia.
Chaty sa nachádzajú vo vyhľadávanej lokalite Podbanské – časť Hrdovo. V rámci tejto obľúbenej lokality majú výhodnú pozíciu. Sú celoročne dostupné (vzdialené od hlavnej cesty cca 50m), slnečné, s pekným pozemkom v osobnom vlastníctve (nie urbár), dobré parkovanie pre niekoľko áut a maliny, jahody, papradie, hríby a vôňa lesa všade okolo chaty. V tejto lokalite je stavebná uzávera, vznik nových chát v okolí nie je možný.
Obidve chaty majú na pozemku drevenú stavbu slúžiacu ako sklad a studničku na povrchovú vodu. Rekonštrukcia interiéru celého objektu je vítaná.
Ak by ste mali pri chatárčení chuť na zmenu, Grand hotel Permon, ktorého wellness je preslávený, je vzdialený iba pár minút cesty autom. Tak isto aj najbližšia obec Pribylina či Štrbské Pleso. Pre viac informácii kontaktujte makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie