Rekreačná chata na predaj v chatovej oblasti Vysokých Tatier - Podbanské

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
100 000 €
Typ: chalupa
Okres: Liptovský Mikuláš
Obec: Pribylina
Plocha: 40 m²
Plocha pozemku: 400 m²
Realitný maklér:


Popis
Na predaj jedna časť z dvoj-chaty vo vyhľadávanej lokalite Vysokých Tatier - Podbanské časť Hrdovo.
Chata bola postavená v roku 1964 na betónových základoch. Napojená je na elektrinu. WC je suché a voda je pred chatou, úžitková z miestneho prameňa. Nehnuteľnosť je postavená na svojom pozemku, nie urbárskom ako je v tejto lokalite bežné. Rozloha pozemku je 400m2. Na pozemku sa nachádza drevený sklad, ohnisko, drevené posedenie a miesto pre parkovanie niekoľko áut.
Dispozícia chaty : na 1.NP je vstupná chodba z ktorej sa prechádza do obytnej časti - obývačky a kuchyne. Schodiskom, ktoré je v kuchyni sa prechádza do podkrovia, kde je jedna spálňa. Obytná časť má 40m2.
Chata sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Podbanské. V rámci tejto obľúbenej lokality má výhodnú pozíciu. Výhodou je, že je celoročne dostupná, slnečná, s pekným pozemkom v osobnom vlastníctve. Maliny, jahody, papradie, vôňa lesa všade okolo chaty. V tejto lokalite je stavebná uzávera, vznik nových chát v okolí nie je možný.
Ak by ste mali chuť pre zmenu, Grand hotel Permon, ktorého wellness je preslávený, je vzdialený iba pár minút cesty autom, tak isto aj najbližšia obec Pribylina či Štrbské Pleso.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie