PREDANÉ - Predaj domu 144 m2, Nálepkovo

Typ: rodinný dom
Okres: Gelnica
Obec: Nálepkovo

Hľadáte rodinné bývanie v blízkosti prírody? Tak čo napríklad tento krásny dom v obci Nálepkovo, z ktorého to budete mať do lesa doslova na pár krokov.

Ponúkame Vám rodinný dom o úžitkovej ploche 144,92 m2. Dom stojí na pozemku o rozlohe 557 m2 a jeho súčasťou je samostatná garáž s nadstavbou obytnej časti so samostatným vstupom o veľkosti 63 m2.
Dom je čiastočne podpivničený a v jeho podzemnom podlaží o rozlohe 49,56 m2 nájdete kotolňu, sklad s nasekaným drevom a miestnosť, z ktorej si môžete urobiť letnú kuchyňu podľa vlastných predstáv.
V hlavnej časti domu o ploche 95,36 m2 na vás čaká kuchyňa s obývačkou dohromady necelých 40 m2.

Kuchynský kút s linkou má kopu úložného priestoru a otvoreným vstupom sa dostávame do veľkej obývačky, kde si môžete posedieť s pohárom vína, zatiaľ čo sa vám v rúre pečie niečo dobrého.
Okrem obývačky s kuchyňou sa tu ešte nachádza spálňa, šatník hneď vedľa, samostatná kúpeľňa s rohovou vaňou, toaleta a komora v prednej časti domu.

Majiteľ tento dom kupoval pred 7 rokmi a naozaj dlho neotáľal a hneď sa pustil do vnútornej a vonkajšej rekonštrukcie. Tých vecí, ktoré boli zrekonštruované či vymenené za nové je mnoho ako napríklad 3 ročná strecha v kombinácii plech+škridla so zárukou 20 rokov, vyfrézovaný komín, zateplený dom v roku 2020 12cm sivým grafitovým polystyrénom. Vlastná studňa s pitnou vodou. Interiér je vkusne a moderne zariadený. Plus mnoho ďalších + o ktorých vám poskytnem všetky potrebné informácie.


Nálepkovo má kompletnú občiansku vybavenosť vrátane lyžiarskeho svahu pre najmenších, ale aj začínajúcich. O trochu väčší svah nájdeme hneď za kopcom v obci Hnilčík vzdialený 8 minút autom. V tesnom susedstve je Národný park Slovenský raj. Región Spiš je naším klenotom a je tu mnoho prírodných, kultúrnych aj historických krás.

Tak ako priatelia? Presvedčil som vás prísť sa pozrieť a na vlastné oči vidieť tú krásu, ktorá sa ukrýva nie len v samotnom dome, ale aj v dych berúcej prírode za domom.
Ak vás toto nepresvedčilo potom by som mal ešte spomenúť, že na pozemku sa nachádza samostatná garáž. A nie len taká nejaká garáž, ale so svojim vlastným súpisným číslom, montážnou jamou pre kutilov a s nadstavbou obytnej časti so samostatným vstupom v prípade, že vás partnerka vyhodí po výmene názorov.
Z vonkajšej strany domu ešte nájdeme vstup do podkrovnej časti, ktorú majiteľ videl ako príležitosť na vybudovanie krásneho otvoreného priestoru s prístupom po schodoch z dolnej miestnosti, kde sa momentálne nachádza šatník. Táto príležitosť tak pripadne jednému z vás.


Budem sa na vás tešiť a do skorého videnia na prehliadkach.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie