PREDANÉ - REZERVOVANÝ!!!! !RODINNÝ DOM/CHALUPA S VEĽKÝM POZEMKOM

Typ: rodinný dom
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Hliník nad Hronom
Plocha: 350 m²

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, maklérka EVA BALIJOVÁ (0907 144 845 ) - EXKLUZÍVNE ponúka v obci Hliník nad Hronom na začiatku obce, na predaj rodinný dom s nádherným rozsiahlym rovinatým stavebným pozemkom.

PREDMET PONUKY:
Rodinný dom, postavený na rovinatom, severo-východne orientovanom pozemku s výmerou 1774m2, situovanom na ulici Kamenárska v obci Hliník nad Hronom pár km od okresného mesta Žiar nad Hronom, ako aj okresného mesta Žarnovica.
Dom je postavený z klasických pôvodných materiálov, škridlová strecha na ňom bola vymenená v roku 2000. Okná sú drevené, tiež pôvodné. Dom disponuje všetkými inžinierskymi sieťami, optickým pripojením na internet. Má dva samostatné vstupy (priečelie domu, vstup z dvora, predzáhradka) v prednej časti domu sa nachádzajú dve veľké priestranné samostatné izby, kúpeľňa s vaňou a plynovým bojlerom, kuchyňa. V zadnej časti domu je samostatný vstup kde je možné vybudovať si bývanie v troch ďalších samostatných izbách. Rodinný dom je taktiež možné využívať ako chalupu na víkendový relax. Nový majiteľ bude mať možnosť si dom vybudovať podľa vlastných predstáv, je potrebná rozsiahla rekonštrukcia.
Vykurovanie a ohrev teplej vody sú zabezpečené plynovým bojlerom a plynovými gamatkami v prednej časti domu. Pitná voda je z verejného vodovodu. Na pozemku sa nachádza funkčná studňa. Dom je pripojený na obecnú kanalizáciu. Zabezpečené je wifi pripojenie na internet a televízny signál s možnosťou využitia optického pripojenia na internet (prípojka na hranici pozemku).
Pozemok je oplotený, nachádzajú sa na ňom listnaté stromy. Rodinný dom sa predáva bez zariadenia a kúpou je ihneď voľný. Za domom sa nachádza veľká záhrada o výmere 735m2 ktorá sa predáva v cene domu a nie je samostatne predajná, je možné pristaviť na nej ďalší nový rodinný dom.

LOKALITA:
Obec Hliník nad Hronom sa nachádza v strede dvoch okresných miest a to mesta Žiar nad Hronom a Žarnovica. Pár minút autom je diaľničný privádzač na R1 v smere na BB a NR, BA. Obec je obklopená nádherným prostredím v blízkosti je možné využiť množstvo voľnočasových aktivít v obci kúpele Sklené Teplice, mesto Banská Štiavnica, ktoré dýcha históriou, obec Vyhne s veľkým aquaparkom, ponúka sa využitie turistiky v lete aj v zime, lyžovanie na Salamandre v Hodruši Hámroch, lovenie rýb, bicyklovanie, plávanie a mnoho iného. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, pošta, MHD, vlaky, zdravotnícke zariadenie, lekáreň, obchody a iné.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Priestranný i keď starší rodinný dom ponúka novému majiteľovi do budúcna krásne plnohodnotné bývanie v blízkosti nádherného prostredia v oblasti Štiavnických vrchov. Bude potrebná interiérová i exteriérová rekonštrukcia ako výmena okien, podláh, kúpeľne, domček je možné využiť aj ako chalupu na trávenie voľných chvíľ a relaxu. Celkové náklady na bývanie sú 145,- € mesačne.

CENA: 96 000€ je za kompletný servis realitnej kancelárie Dobré Reality, už vrátane provízie za sprostredkovanie. Dom je kúpou ihneď voľný. V prípade záujmu o dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle 0907/144845
https://profilmaklera.sk/eva-balijova/
facebook.com/biznisreality

Odmena za TIP :
Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?
Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie