PREDANÉ - NA PREDAJ :ADMINISTRATÍVNO-SKLADOVACÍ PRIESTOR V BANSKEJ BYSTRICI 11 000m2

Typ: administratívna budova
Okres: Banská Bystrica
Obec: Banská Bystrica
Plocha: 11100 m²

Dobré Reality, silná slovenská realitná sieť - maklér EVA BALIJOVÁ ponúka na PREDAJ aj PRENÁJOM skladovacie priestory v priemyselnom parku v Banskej Bystrici, časť MAJER

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:
J-V orientovaná, polyfunkčná budova vedená ako dvojpodlažný montovaný sklad o výmere 4500m2. Objekt má viac samostatných obchodno-prevádzkových časti, so samostatnými vstupmi, kde momentálne sú nájomcovia. K voľnej ploche skladových priestorov ponúkame do prenájmu takisto aj dva kancelárske priestory, so sociálnymi zariadeniami, ktoré sú samostatné v priestore. Objekt je v zime vykurovaný. Do priestoru na skladovanie je k dispozícií nákladná rampa a dva vysokokapacitné výťahy. Budova je oplotená a objekt je kompletne napojený na kamerové a monitorovacie zariadenie. Prístupnosť nákladnými autami k objektu je veľmi dobrá, takisto aj dispozícia skladových priestorov. Na prenájom sa ponúkajú aj vonkajšie priestory, kde je možné uskladniť materiál podľa potrieb nájomcu, taktiež k prenájmu je ďalšia budova v exteriéri. Objekt disponuje veľkým parkoviskom. Pri objekte je možné využívať aj železničné koľajnice na prevoz materiálu. Skladovacie priestory ako aj predajne na prenájom sú voľné a k dispozícií ihneď.

LOKALITA:
Budova sa nachádza v Banskej Bystrici, časti Majer, vo veľmi dobrej blízkosti napojenia na obchvat, autobusovej aj železničnej stanice. Spĺňa všetky podmienky na prevádzkovanie skladovacích a kancelárskych priestorov z hľadiska výbornej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Polyfunkčný objekt V Banskej Bystrici časť Majer je zaujímavý svojou dispozíciou, polohou, dostupnosťou a primeraným obslužným priestorom. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, preto je možné zachovať a využívať jeho súčasný stav, alebo ho upraviť podľa potreby a účelu. Je vhodný na využívanie skladu ako napr. pre zasielateľské spoločnosti a podobne. Vnútorný sklad je kompletne oddelený mrežou a pletivom, samostatne uzamykateľný a monitorovaný kamerovým systémom. Každá prevádzková časť má samostatný vstup a v noci zabezpečenú strážnu službu.

CENA: Cena NA PREDAJ administratívno-polyfunkčného objektu je 2 499 000 EUR a NA PRENÁJOM vnútorných skladovacích priestorov 3,50 Eur / m2, vonkajšej skladovacej plochy na prenájom 2,50 Eur/m2 bez DPH

Odmena za TIP :
Viete o nehnuteľnosti na predaj alebo prenájom vo Vašom okolí, či okruhu Vašich známych a poznáte niekoho, kto potrebuje pomoc pri predaji alebo prenájme svojho domu, bytu, pozemku, prípadne inej nehnuteľnosti ?
Stačí nás odporučiť Vaším známym a priateľom. V prípade, že sa obchod zrealizuje, máte istú odmenu na základe vopred Vami podpísanej zmluvy o spolupráci s našou spoločnosťou, kde sa zaväzujeme vyplatiť Vám vopred dohodnutú odmenu za TIP.

V prípade záujmu o dohodnutie termínu obhliadky ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na telefónnom čísle 0907/144845
https://profilmaklera.sk/eva-balijova/
facebook.com/biznisreality

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie