PREDANÉ - Predaj domu 113 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava II
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 4izbový dvojpodlažný rodinný dom s garážou v radovej zástavbe na Orchideovej ulici, BA - Vrakuňa.

Ak hľadáte pokojné bývanie v Bratislave, priestor na príjemný návrat z práce domov, bezpečné miesto pre svoje deti a ozajstný domov, tento dom to všetko ponúka. Nachádza sa v súkromnom uzavretom areáli vo veľmi príjemnej tichej lokalite plnej zelene, s výbornou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka Ružinov, Vrakuňa, LIDL, cyklochodník, Vrakúnsky lesík...).

Samotný areál poskytuje priestor pre hru, oddych a vytvára bezpečné miesto aj pre vaše deti, keďže je uzavretý. Nachádza sa tu bazén, altánok na posedenie s priateľmi a rodinou, ihrisko. O dobrý stav celého areálu je postarané správcom, ktorý poskytuje pravidelnú údržbu (čistenie, napúšťanie - vypúšťanie bazéna, kosenie, údržba zelene...).

Celý dom dýcha útulnou atmosférou, je zariadený s citom a už po vstupe doň sa cítite ako doma. Dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 113m2 je umiestnený v radovej zástavbe. Má veľmi dobré dispozičné riešenie, oddelením dennej a nočnej časti domu. Disponuje garážou (možnosť prerobiť na ďalšiu samostatnú miestnosť) s priamym vstupom do domu a vlastnou záhradou s terasou a prístreškom o rozlohe 82m2.

Dispozícia:

1.podlažie - vstupná chodba s úložným priestorom pod schodiskom, kúpeľňa s WC a sprchou, kuchyňa - komplet zariadená elektrospotrebičmi, obývačka - zariadená (knižnica, sedačka, plynový krb)

2. podlažie - 3 samostatné izby (v spálňach klimatizačné jednotky), veľká kúpeľňa s WC, vaňou, úložným priestorom).


Dom je zariadený a predáva sa spolu s kuchynskou linkou a spotrebičmi, vstavaným nábytkom, vstavanými skriňami, zariadením kúpeľní a po dohode aj so spálňovým nábytkom.

IS: elektrika, plyn, voda, kanalizácia, vykurovanie v dome je zabezpečené samostatným plynovým kotlom, v izbách sú radiátory, v kúpeľni je podlahové kúrenie.

Náklady: Celkové mesačné náklady spolu 180Eur


Pre dohodnutie termínu osobnej obhliadky domu prosím kontaktujte realitného makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie