PREDANÉ - Predaj hotelu 3318 m2, Košice - Staré Mesto

Typ: hotel/penzión
Okres: Košice I
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj zabehnutý Hotel Garden, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí, v pokojnej časti Košickej Belej, cca 15 km od Košíc na vlastnom ucelenom rozľahlom pozemku. Ide o dvojpodlažnú budovu s podkrovím.

-HOTEL-
Zastavaná plocha: 724 m2
Počet izieb: 24x (dvojlôžkové, trojlôžkové, mezonetové apartmány)
Vybavenie izieb: 32" LCD televízorom, rádiom, telefónom, chladničkou, vlastnou kúpeľnou s vaňou a toaletou. Niektoré z izieb majú balkóny s pekným výhľadom na park.
Vybavenie hotela: priamo v hoteli sa nachádza reštaurácia s kapacitou 65 stoličiek, detský kútik, salónik s biliardom.
Wellness: áno
Parkovanie: cca 100 áut

Objekt vhodný aj na dom pre seniorov!

Rekonštrukcia: 2016 - v rámci ktorej sa kompletne zrekonštruovala kuchyňa – nové spotrebiče, nerezové pracovné pulty, konvektomat. Nová kotolňa s elektronickou reguláciou tepla a hydraulickým vyregulovaním sústavy ÚK, použitá technológia a elektronika značky - Viessmann

-POZEMOK-
Celková výmera: 21 547 m2
Zastavaná plocha: 3 318 m2

V areáli hotela je k dispozícii sezónny vonkajší bazén, detský bazén letná terasa s posedením, ohniskom a grilom, detské ihrisko, okrajom záhrady preteká potok so pstruhmi.

-LOKALITA-
Daná lokalita ponúka rôzne možnosti na športové aktivity. V okolí je niekoľko cyklistický trás, bežeckých tratí vhodných na bežkovanie.

Cca 3 km od hotela sa nachádza lyžiarsky areál Jahodná. V blízkej vodnej nádrži Ružín (cca 8 min cesta autom) je množstvo možností užiť si vodné športy.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie