PREDANÉ - VIRTUÁLNA OBHLIADKA-Zrekonštruovaný 2izb. byt v Komárne na predaj

Typ: nezaradený priestor
Okres:
Obec:
Plocha pozemku: 57 m²

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj zrekonštruovaný 2 izbový byt v tichej lokalite na ul. Mieru v Komárne.

Byt s výmerou 57 m2 sa nachádza na 2. poschodí zatepleného obytného domu s rekonštruovanou strechou. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa otvára krásna kúpeľňa s WC a vstup do priestrannej kuchyne, ktorá je opticky prepojená veľkým otvorom s obývačkou kde nájme aj menší balkón a vstup do spálne, zároveň k nemu prislúchajú 2 pivnice.

Pre lepšiu predstavu o byte a dispozícií stačí kliknúť na odkaz nižšia a môžete sa prejsť z pohodlia domova po celej nehnuteľnosti vo virtuálnej obhliadke :

https://livetour.istaging.com/9cdb6172-f91f-4ce1-bcd8-b74332247750

Byt si pred pár rokmi prešiel veľkou rekonštrukciou, kedy sa kompletne obnovila kúpeľňa so sprchovým kútom, spravila sa veľká kuchynská linka na mieru aj so vstavanou skriňou na chodbe, kompletne obnovili rozvody elektriny, vymenili interiérové dvere, okná na plastové s vonkajšími žalúziami.

Výhodou je vlastné kúrenie a ohrev teplej vody, čím s režijné náklady výnimočne nízke - čo otvára priestor aj na zaujímavú investíciu. Lokalita je vynikajúca, v blízkosti nájdeme potraviny, školu, škôlku, bankomat, pred bytovým domom je park a príjemnou prechádzkou sa dostanem k rekreačnej oblasti Mŕtve rameno Váhu.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421 915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách - bezplatne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie